Любовен хороскоп за 29 февруари – 6 март 2016-а

Страсти очакват Лъвовете, Овните пък са готови за експерименти
29 фев 2016 07:52, Михаела Лазарова
0
Любовен хороскоп за 29 февруари – 6 март 2016-а
Снимка: outnow.ch

Планетата на любовта Венера ще се свърже красиво към Сатурн и Уран. Това ще донесе баланс в любовния живот на много от представителите на зодиакалните знаци. Нови възможности за любов или прекратяване на несполучливи връзки. Март започва вълнуващо. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Вие сте готови да експериментирате повече тази седмица в социалния си живот, за да получите това, което искате от любовта. Възможно е да срещнете личност, която да събуди интерес във вас. Бъдете смели и дръзки, но не и агресивни, особено ако си търсите половинка. За тези от вас, които вече се намират във връзка, първата седмица на март ще бъде романтична.

Телец

През първите дни на месеца родените под знака на зодия Телец ще се чувстват принудени да преследват интимността с партньора. Ще си задавате много въпроси по отношение на връзката, любовта. Помислете дали се чувствате удобно, дали получавате това, което искате или се чувствате изоставени. След това ще вземете решение за това как да продължите напред.

Близнаци

Взаимоотношенията между вас и половинката ви ще бъдат повече от динамични. В началото на седмицата ще се почувствате така, сякаш духовната връзка помежду ви е станала много по-силна отколкото преди. Някой от вас ще предприемат пътуване, но най-интересното е, че ще разширите вашите хоризонти в спалнята и интимния ви живот.

Повече за останалите зодии може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари