Как връзката ви да бъде по-интимна?

Няма по-голяма близост от прегръдките и нежните целувки
14
Как връзката ви да бъде по-интимна?
Снимка: outnow.ch

Не всяка връзка предполага интимност в духовен план. Интимността не означава само секс. В една връзка трябва да има и близък емоционален контакт между партньорите. Невъзможността за изграждането му е честа причина за раздели и разводи.

Какво трябва да направите, за да изградите интимност и близост помежду си? Ако преди сте ги имали, но по някаква причина сте ги изгубили, ето начините да ги върнете обратно във връзката:

Повече комуникация

Комуникацията е на първо място. Тя е основен градивен елемент в една връзка, особено между мъж и жена. Колкото и понякога комуникацията да е трудна, тя трябва да съществува. В противен случай връзката е само фиктивно функционираща. Отношенията между партньорите са сухи и сякаш по-скоро колегиални, отколкото интимни.

Повече прегръдки

Няма по-интимен акт от прегръдките и нежните целувки. Дори най-добрият секс не може да измести сладостта от този начин на изразяване на любовта и привързаността към половинката. Прегръдката трябва да присъства често в ежедневните ви отношения, ако искате да върнете близостта помежду си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всеки от нас знае кога обича, но понеже нашата партньорка(партньор) не може да чете нашите мисли за това съди по нашите действия.Ако объркаме това изразяване обикновено се получава.Аз много я обичах, ама любовта изчезна между нас.Т.е. моята любов остана неразбрана и аз на разбрах любовта на партньорката(партньора).
8
0
 
0
 
! Отговори
Шефът преди 8 години
Ей жебишки ъглита тука ли сте :-)
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Леле колко омраза в такава хубава тема
6
1
 
0
 
! Отговори
4 преди 8 години
Между другото почнал си пак да затлъстяваш. Поддържай се във форма да не вземеш пак да заприличаш на разплуло се пра-се обрасло с четината, готово да го заколят. Тя жабо-заблудената ти с кривия нос и устата клечка с отворен широк ***-изатор пак ще вижда в теб нещо, което никога не го е нямало, но поне външно да лъжеш света, че си много добре. Пиарски изпълнения на жабите. Фалшивите страхливи ***
5
1
 
0
 
! Отговори
4 преди 8 години
Не е нужно да го повтаряш. Всички, които добре те познават са наясно, че външно изглеждащите като принц и принцеса отвътре са гнили жаби. Нали това ти беше любимата песен? Луди жаби на сън?И наяве ги обожаваш. Квакай си в жабурника и не се разнасяй по виртуални страници, че само жалкарите така правят. Ходи гледай си реалното щастие позьорско, а краставите да квакат под вас. Като се изжабурите с дете се похвали. Ама от жабешки анали деца не излизат. Бог да я прости Най-Голямата Пач-а.***.
4
0
 
6
 
! Отговори
e преди 8 години
Ако сте наистина влюбени това се случва от само себе си. Другото е само секс.
3
8
 
1
 
! Отговори
Шефът преди 8 години
Ми кък, никък, хич не ми требе интимна :-) да пере, чисти готви и да не ме занимава с глупости и да не ми губи времето :-) Ае ко ни занимааате с феминистки идиотщини. Аз си знам как да я командира и тва е начина :-) Айде па*чите ше се наемат ся :-) жебите да си знаят мястото ей :-) целунати или не жеби ше си останете шот сти родени жеби дет все съ зяпати в Ъгли-далуту колку сти ъгли, ама жебити си остаати жеби и тва е кви принцуй ки принцеси кво фемини-мемини дивутии ае мама ви шъврънтии :-)
2
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Смешки и тъпизми.
1
4
 
4
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
Комуникация, сладки усмивки, прегръдки и лигавене наистина изглежда това е ключа към задушевните отношения.