Жените според зодията

Жената Рак е готова да направи всичко за своите близки
5
Жените според зодията
Снимка: Reuters

Зодиакалният знак, под който сме родени, дава отражение върху голяма част от чертите на характера, които притежаваме. Поглеждаме към звездната карта, за да видим какво показват звездите за нежните представителки на зодиака. Каква жена сте според зодията? Вижте в следващите редове.

Овен

Жената Овен е самоуверена. Тя не се нуждае от разрешение, за да действа така, както иска. Винаги се стреми да покаже своята женствена страна и понякога обича да се облича предизвикателно. От друга страна може да я забележите облечена в бизнес костюм, красива вечерна рокля или други изискани облекла, защото жената Овен определено има усет към модата.

В делата тя е конкурентна, като тази ѝ черта се наблюдава и в любовните ѝ взаимоотношения. След като някой мъж заплени сърцето ѝ, тя ще направи всичко възможно, за да го има. Очаква вярност от половинката си, може да бъде лоялна в любовта, но обича да флиртува.

Телец

Секси, забавна и здраво стъпила на земята. Това е жената Телец. Тя е идеалната половинка за онези господа, които търсят балансиран и истински партньор. Жената Телец е надеждна, търпелива, разумна и има голямо чувство за хумор. Почтена и толерантна е към другите, а на моменти твърде сантиментална. Не обича промените и затова трудно свиква с тях.

Обича лукса и се стреми към него, но въпреки това действа разумно с личните финанси. Жената Телец често постига успехи и намира за интересни онези неща, които за другите са скучни. Винаги търси начини да развива себе си като личност.

Близнаци

Безгрижна и забавна, жената Близнаци е глътка свеж въздух за тези представители на силния пол, които търсят партньор, който няма да бъде твърде прилепващ или инертен. Представителките на зодия Близнаци са известни със своята интелигентност, любопитството и отлична комуникация.

С тях разговорите са увлекателни и вдъхновяващи. Мислят бързо, адаптивни са и вещи във флирта. Друго характерно за нежните представителки на зодията е, че те са динамични във всичко и рядко скучаят. Търсят разнообразието в работата, хобито и в любовта.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Жена преди 8 години
3, при мен все в г---з, така де, где е Слънце, там и Луна, всичко ми е едно и също.
4
0
 
3
 
! Отговори
Жена преди 8 години
1, ти какво си? От това зависи избора ти. Дай си зодията да ти дам акъл.
3
0
 
2
 
! Отговори
а преди 8 години
Личностните характеристики всъщност се определят от асцендента.
2
1
 
5
 
! Отговори
В никакъв случай .. преди 8 години
кози или овце! А скорпитата препоръчвам на мазохистите.
1
5
 
3
 
! Отговори
??? преди 8 години
Телец или Близнаци, коя да избера?Засега съм на и двете.