Ценните уроци за любовта на един баща към дъщеря му

Той трябва да те обича всяка секунда
12 мар 2016 21:50, Михаела Лазарова
15
Ценните уроци за любовта на един баща към дъщеря му
Снимка: outnow.ch

Родителите са тези, от които цял живот се учим. Понякога съветите, които ни дават, са в скрити послания, а друг път ги посрещаме очи в очи. Следващите редове ще ви представят съветите на един баща към неговата дъщеря.

Ракел Изабел де Алдеретте е блогър и в своя блог е споделила някои от ценните уроци, предадени от нейния обичан баща. Вижте ги. Те ще ви припомнят какво трябва да търсите в мъжа до себе си.

Запомни, съпругът е човек, който може да те разсмее.

Прекрасно е да срещнеш мъж, с когото да се забавляваш и да се чувстваш добре. Но, моля те, свържи живота си с някой, който те кара да се смееш до сълзи. Запознай се с човек, който ще забележи, когато се чувстваш зле. Но се омъжи за него само тогава, когато той успее да те накара да се усмихнеш, дори когато плачеш.

Светът не е идеално място. В живота ще преживеете много болка. Погрижи се човекът, който ще бъде до теб, да ти помогне да преминеш през него с усмивка. Животът е скучен. Намери някой, който ще го превърне от баналност в нещо интересно.

Белезите по ръцете красят мъжа.

Белези по ръцете означават едно от следните две неща – или той знае как да се застъпи за себе си и да защити любимата си, или има златни ръце, които могат да ремонтират и строят. Жените харесват меката и кадифена кожа, но трябва да знаят, че грубата и мазолеста длан винаги е по-добра от меката.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
от 13 преди 8 години
Съгласен съм със тебе че религията е това което се превръща в стандарт на морала, и това е една функция на религиите .Но има базова основа не детайлна функция, да определя морала.А детайлите се определят от житейския опит върху тази базова основа.
12
0
 
1
 
! Отговори
до 12 брегов преди 8 години
Аз спазвам божите заповеди, не защото съм вярваш а защото баба ми ме учила на такъв морал.Да вземем примерно съседа или някой приятел, той също спазва тези заповеди ,но въпреки всичко ние имаме много различна , ценностна система и съответно различна престава за морал.А какво да кажа за тези които които имат коренно различна култура от нашата и те имат невероятен морал, но той наистина е коренно различен от нашия(не сирийците а други националности(идия,америка,япония)).
11
0
 
2
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До 9"А какъв си го определил?" Морала идва от спазването на Божиите заповеди и е свързан с духовната чистота и със святостта. Духовната чистота и святостта определя връзката на човека с Бога и светлината която е в него и с която той свети като лампа в духовния свят.
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Статията не са универсални принципите които са изложени.А строго индивидуални принципи.Това не са моите принципи.Моите са различни но няма да ви ги казвам.Защото също са индивидуални.И на вас няма да са ви полезни, защото вие има други принципи в живота.Но това което искаш да научиш дъщеря си, трябва същото и вие да сте го научили и ползвате добре.Защото тя ви копира.Е може да разчитате , че жена ви го умее добре, също е вариант.Но не става скъпа прави това,въпреки че аз никога не го правя
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ВикторЗа да определим като мъже ,как трябва да мисли една жена.Много е полезно какво искаме да възпитаме в дъщеря си, и какво харесваме в жените едновременно.Ако нещо изпуснеш, не се притеснявай има и друг възпитател ,която е даже по добра от тебе в това.А това, че жените си мислят малко по различно, от мъжете, си е предимство ,макар че в момента ти си мислиш, че е недостатък.
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До БрегорМоралните качества се залагат от твоя морал, и това което се опитваш да предадеш на дъщеря си. Не става, ти само за пари да говориш, и да казваш не са важни парите дъще, ама аз се оправдавам с тях само. Хубаво е че на тебе не ти е приоритет парите(не показваш страх от липса на пари), и това ще го предадеш на щерката.Но морала също ти го определяш .А какъв си го определил?Варианти за морали много.И всеки един от тях е морален за едни , за други не е.
7
1
 
4
 
! Отговори
Виктор преди 8 години
До Брегор: Така трябва да мислет жените като теб,ама те си искат само тяхното и техните проблеми са важни друго не ги интересува?
6
1
 
7
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
Аз бих и казал да не търси парите, те няма да и донесат щастие. Да гледа в човека, в неговите морални качества и грижовност, в отношението му към нея. Да бъде честна и откровена и да си избере мъж с такива качества.
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази статия вече сте я публикували, повтаряте се
4
1
 
3
 
! Отговори
глупости преди 8 години
Глупости par excellence!
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
добри мисли,но зависи коя какво търси - щастие или пари,повечето търсят парите защото щастието не храни-но дали са прави,нека всеки си прецени
2
3
 
6
 
! Отговори
Виктор преди 8 години
Много истинска статия,една от малкото където съм-чел напоследък.Браво на автора!
1
2
 
7
 
! Отговори
ЦК на либерастите преди 8 години
Абе друго си е финансово неустоимия мъж!