Открийте вашата G-точка

Това ще е цял нов сексуален свят за вас
16 мар 2016 23:00, Михаела Лазарова
12
Открийте вашата G-точка
Снимка: outnow.ch

Митовете за G-точката са много. За голям брой сексуално активни мъже тя е неоткриваем кът в женското тяло. За много жени пък тя не съществува, защото никога никой не е успял да я докосне по време на секс.

G-точката обаче съществува и вие можете да я откриете сами! Как?

Ако успеете да откриете своята G-точка, ще откриете и цял нов сексуален свят заедно с нея. Усещанията, които стимулирането на G-точката предизвикват са несравними с която и да е друга сексуална стимулация.

Вагиналният и клиторният оргазъм предизвикват съвсем други усещания у жените, докато оргазмът, предизвикан от стимулация на G-точката със сигурност ще провокира силен оргазъм, множествени оргазми или женска еякулация.

Къде точно се намира G-точката?

Знаем къде точно се намира клиторът. Представете си, че G-точката се намира точно зад него от вътрешната страна на вагиналната предна стена. Там са разположени множество нервни окончания, които са свързани с клитора чрез пореста нервна тъкан.

При възбуда и уголемяване на клитора тази нервна тъкан също се възбужда. По този начин сексуалната стимулация ще ви помогне да откриете сами горещата точка.

Бръкнете с пръсти във вагината. Започнете да натискате към предната част на стената на вагината в близост до срамната кост и предната част на шийката на матката. Движението на пръстите трябва да наподобява движение, с което подканяте някого да дойде към вас. Тоест пръстите ви трябва да се движат напред и нагоре.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
9
 
! Отговори
Пешу преди 8 години
Мога да открия точките на всички кадъни от този чудесен турски сайт днес.бг. На *** също.)
3
1
 
14
 
! Отговори
Секс, 27г, надарен преди 8 години
Който си има точки и не знае къде са му да си ги търси. Аз си имам нормален и твърд член. Върши ми перфектна работа, винаги ми доставя удоволствие. *** и надежден като калашник - не засича и стреля при всякакви условия. ТАТАТАТАТАТАТАТАТА!
2
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В ануса е
1
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ShoppinG.