Чувствени пози за орален секс

Всяка двойка трябва да ги пробва
24 мар 2016 23:00, Михаела Лазарова
34
Чувствени пози за орален секс
Снимка: outnow.ch

Оралният секс е много интимен сексуален акт. За много двойки той е по-специален от обикновения полов акт. Оралният секс помага да преоткрием своята сексуалност, тази на половинката ни, да получим зашеметяващи изживявания. В него, както и при същинският полов акт, трябва да има разнообразие. Споделяме няколко секс пози за чувствен орален секс, които всяка двойка трябва да пробва.

Секс поза "Тирбушон"

В тази поза мъжът се чувства като господар. Той е изправен, а партньорката му коленичи пред него. Тук и двамата могат да контролират темпото. Въпреки това, жената контролира степента на възбудата, интензивността на оргазма, а може просто да си поиграе и да задържи еякулацията на партньора си. Секс поза "Тирбушон" е удобна за стимулиране на целия пенис, както и на тестисите.

Секс поза  "Дълбокото  "V"

В тази секс поза жената е легнала по гръб на спалнята близо до ръба. Краката ѝ са силно свити в коленете и възможно най-близо разположени до гърдите, но все пак леко разтворени. Партньорът ѝ коленичи и има възможност да стимулира както клитора, така и ануса.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.