5 урока, които ще научите след като ви изневерят

Измамата ще ви направи по-силни и устойчиви
31 мар 2016 19:27, Теодора Драгоева
8
5 урока, които ще научите след като ви изневерят
Снимка: outnow.ch

Всяко негативно преживяване в живота ни учи на нещо, макар и да ни оставя горчив вкус в устата. За съжаление същото важи и за изневярата. Ако ви се случи вашият партньор да ви „забие нож в гърба“, започвайки любовна афера, в началото ще бъдете съкрушени, но след време ще разберете, че тази изневяра ви е направила по-силни и устойчиви.

След подобен опит, вие ще сте в състояние да се грижите по-добре за себе си и ще бъдете по-разумни и предпазливи в следващата си връзка.

Ето и пет урока, които ще научите, след като преживеете подобна измама:

1. Ще разберете, че реципрочните действия не носят утеха
Често това, което ни вбесява около дадена изневяра, не е самият акт на измама. По-скоро ни натъжава обидата, от това че не сме оценени по достойнство и фактът, че сме инвестирали чувства и време в човек, който не ни е заслужавал. Повечето жени реагират на измяната на половинката си като те сами гледат да изневерят като ответен удар. След време те осъзнават, че реципрочните действия не са им донесли наслада или утеха.
 

2. Ще разберете, че от болестта „разбито сърце“ не се умира
След като преживеете мъката от изневярата, ще осъзнаете, че в морето има още риба. Ще ви трябва известно време, за да се почувствате отново готови за сериозни отношения, но след като се съвземете, ще знаете какво точно искате от следващия си партньор.

3. Ще се научите да „надушвате“ измамата
След като веднъж минете през агонията на изневярата, вие ще станете по-бдителни и внимателни. Много малък ще е шансът следващият ви партньор също да ви подведе – просто ще забележите признаците по-рано този път. Все пак, има някои доста очевидни знаци, че половинката ви изневерява, но много хора се заблуждават, когато това им се случва за първи път. В следващата си връзка просто няма да си губите времето в заблуди.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Педро преди 8 години
Егати глупостите
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До БрегорНе знам за какво морална деградация говориш , защото съотношението на изневеряващи срещу неизневеряващи хора винаги е било еднакво.Независимо дали говорим за сега или за преди 20 години или преди 100 години ,или дори преди 2000 хиляди години.
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До НеаАко допуснем "Мъжете масово изневеряват ..." а жените не .Нещо логиката се губи, защото за изневяра трябва мъж и жена и още една жена или още един мъж.Трябва наличност и от двата пола.
4
0
 
1
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До НеаИ мъже и жени, проблема е моралната деградация и това, че не се ръководят от нравствени принципи а от "чувства" тоест от нагона си и моментните усещания.
3
0
 
16
 
! Отговори
Виктор преди 8 години
Щом си е намерила утеха при друг да си ходи,много и здраве.Само да не дойде време да иска да се завърне,защото в повечето случаи така става!
2
6
 
8
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Мъжете масово изневеряват ...
1
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако ми изневерява, клъц, докато спи и да си ходи при другата!