Кога жените напускат мъжете, които обичат?

Вероятно когато не се чувстват секси, или пък...
63
Кога жените напускат мъжете, които обичат?
Снимка: outnow.ch

Любовта е нещо, без което не можем. Всеки мечтае да срещне точната половинка, но знаем ли как да я задържим до себе си? Понякога ние жените избираме да напуснем връзката си и мъжа, когото обичаме. Защо? Ето няколко основателни причини.

Чувстват се самотни

Да бъдеш във връзка и да се чувстваш самотен, може би е едно от най-тъжните неща, които могат да се случват в любовта. Една жена иска да се чувства така, сякаш тя е от значение за половинката си. Ако тя не вижда подкрепа от страна на партньора си, няма причина да продължава да бъде част от тази връзка.

Когато се намират в сериозни взаимоотношения, жените вярват, че половинката е целият им свят. От друга страна има мъже, които са склонни да не бъдат 100 процента отдадени на любимата си и на връзката им.
Тогава жената започва да се чувства необгрижвана, безполезна, самотна. Когато срещу своята любов и внимание не получава същото, тя избира да си тръгне.

Не се чувства секси

Мъжете са сексуални същества. Когато искат секс, те много бързо са „готови“. За разлика от тях жената има нужда от интимност, любовна игра, чувства, да усеща, че е силно желана от партньора си. Рутината в секса е като целувката за края на една връзка. Жените се нуждаят от спонтанност, от това да бъдат ухажвани отново и отново.

Понякога настъпват моменти, в които жената разбира, че вече не е толкова силно желана от любимия си. Това я кара да се чувства по-малко привлекателна и секси. Ето защо тя избира да продължи по друг път, независимо, че обича половинката си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С тия разсъждения не се учудвам, че не сте успели да задържите дълго свястна жена до себе си. Така, че това, че гаджетата ви са кухи *** и са с вас само заради пари си е ваш проблем.
11
5
 
4
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
За да имате успех с жените трябва да имитирате това поведение и да имате авторитарно поведение спрямо тях, то не бива да стига до крайно насилие, но задължително трябва да е свързано с елемент на заплаха и внушаване на респект и нетърпимост към всякакви игрички. Това не е нещо което повечето жени ще признаят, защото не звучи добре за тях, но това е дестилираната истина. "Бий за да те уважават", ако не внушиш на жената респект и уважение спрямо себе си, ставаш "женчо" и не биваш оценен.
10
5
 
5
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
Когато с една жена без морални качества се държиш добре с нея и тя няма респект от теб рано или късно започва да ти се качва на главата, да става нагла, да не те уважава и стават изневери, раздели и т.н. Практиката ясно го показва - тукашните жени масово се впечатляват от мъже които ги третират неуважително, грубо, директно и т.н. и които ги доминират, за тях този тип мъже са "истински мъж" и "мъжкар", те не са способни да оценят доброто отношение и не го заслужават.
9
4
 
5
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
До финансов пънкарНещата не са до парите и при пари и без пари пак стават такива неща, след дълго четене на споделени реални истории и анализ открих къде е проблема. За да бъде една жена вярна трябва да е налице едно от двете - или трябва да е силно вярваща и да има страх от Бога или мъжа и трябва да и внуши силен респект от него което става с само с бой и никога да не позволява тя да си разиграва коня и да показва неуважение. Така, че мъжете трябва да имат авторитарно отношение към жените си.
8
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз парите си ги изкарвам сама и до сега мъж не ме е издържал. Държа мъжа да ме уважава, да ме обича и да ми е верен и разбира се да не е МЪРЗЕЛИВ, а да работи да се развива. Не бива партньора да дърпа назад другия. Това разбира се важи и за жените в същото отношение. Ако ще човек може да се мисли за съвършен, но ако не притежава тези четири качества и не ги развива, дългосрочна връзка не може да се получи. Човек просто трябва да има ценностна система, която му работи добре в главата!
7
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ИМА ЖЕНИ КОИТО СА "САМИ" ВЪВ ВРЪЗКА С БОГАТИ МЪЖЕ- ТЪРСЕЩИ НЕПРЕКЪСНАТО НОВИ И НОВИ ДАМИ ЗА СЕКС, КРАДЯЩИ ДРЕБНИ НЕЩА- ЕДИН ПОРТОКАЛ, ЕДНА ВАФЛА, ДЪВКА- ВСЕ ДРЕБОЛИИ КОИТО ТЕ ОТВРАЩАВАТ И ГО ПРАВЯТ Ц Ъ Р В У Л С МНОГО ПАРИ.
6
1
 
19
 
! Отговори
ФИНАНСОВ ПЪНКАР преди 8 години
Има много истина в коментарите Ви!Кой си е голтак и с добър нрав не особено привлекателен и гледат да го отсвирят. Медиите денонощно вменяват на младата жена ,че мъжа трябва да и купи силиконови гърди,да и пълни устните с хиалуронова киселина и ботокс , да им купува парцали от МОЛ-а и крем за шапка пари и парфюми!Ако няма мъже друсат татето за такива тъпотии още от абитуриентска възраст.А пък кой си има пароци може само да се забавлява до къде е стигнал интелектуалния сакатлък и профанизация.
5
5
 
18
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
"Кога жените напускат мъжете, които обичат?"Когато са неверни *** в и (в днешно време много разпространено за съжаление)
4
8
 
16
 
! Отговори
Revolution_ преди 8 години
Много от днешните ''дами'' напускат мъжете си и децата си поради липса на пари, и почват нова връзка с друг мъж, той я храни пои я и сещате се какво друго прави с нея..... такива предателки заслуват само едно, да ги наредиш до стената и да заредиш пушката.
3
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като им изцоцат парите.
2
3
 
13
 
! Отговори
Ами когато вижда, че преди 8 години
любимият само я харесва, но не я обича.Когато се увери, че той няма сериозни намерения спрямо нея, а това означава, че докато въздиша по него, ще се изтърколят годинките, които са най-подходящи за създаване на семейство и деца.Когато най-после проумее, че е непростимо той да проваля дълго чакани и мечтани от нея неща, които не му костват особени усилия, но в момента просто го е домързяло или пък е преценил, че има ще има някаква дребна полза за него, ако не отиде с нея някъде,макар да е обещал
1
6
 
11
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Никога