Женските усещания по време на секс

Експлозия от възбуда и оргазми
13 апр 2016 23:00, Михаела Лазарова
10
Женските усещания по време на секс
Снимка: freeimages

Какво усещат дамите по време на секс? Може би няма мъж, който да не се е питал. За повечето господа женският оргазъм е една мистерия. Няма съмнение, че когато жената изпитва силно емоционално привличане към партньора си, нейната възбуда и желание за любов са много по-големи. Следващите редове ще ви разкрият малко повече за женската сексуалност.

Любовна игра

Целувки, галене, клиторна стимулация, стимулация на гърдите, докосване на ерогенните зони, това е само част от любовната игра, която по правило за дамите трябва да бъде по-продължителна.

Възбудата, която жената изпитва по време на еротичната игра, сигнализира на мозъка, което от своя страна води до увеличаване притока на кръв към вагината, като срамните устни и клитора леко набъбват. Също така влагалището се овлажнява.

Анален секс

За някои жени аналният секс е смятан за болезнено изживяване. В действителност той може да бъде такъв, ако не се изпълнява правилно, а може да бъде и върховно изживяване. Това какво ще изживее една жена по време на анален секс зависи изцяло от партньора ѝ.

Но когато има клиторна стимулация, използват се лубриканти и се стимулират и други ерогенни зони, усещането е за пълнота, а оргазмите са в пъти по-интензивни и повтарящи се. Секс позата, в която дамите се чувстват най-удобно по време на анален секс е поза "Лъжички".

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
4
 
! Отговори
големият Лезбовски преди 8 години
Миxаелче , нещо за секс между цицовете няма ли да споделиш , че нещо си го пропуснала в резюмето ?!Или други още начини и похвати на Великата Скука , извън дадения от Бог начин ?
3
2
 
32
 
! Отговори
Главен Редактор преди 8 години
Жената не мисли за сeкс единствено когато бяга по мост над мътна буйна река и я гони куче. През другото време само сeкс й е в главата.
2
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всеки път се чудя дали на Мишето само до тази област й се простират възможностите или наистина само за секс мисли:)
1
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КАТО ВИДЯТ ТРЪБАТА ИМ СТАВА ЕДНО ПРИЯТНО И КОМФОРТНО И БЪРЗАТ ЛИ БЪРЗАТ ДА ГРАБНАТ ЛУБРИКАНТА,НЯМА ВРЕМЕ ЗА ЛИГАВЕНЕ.