Ползите от сутрешния секс

Сутрешният секс е много по-здравословен от сутрешното кафе
14 апр 2016 23:00, Михаела Лазарова
26
Ползите от сутрешния секс
Снимка: outnow.ch

Най-традиционното време за секс е нощта. Нощта е и любима на повечето жени, защото в тъмнината могат да скрият онези местенца от тялото си, които не искат да бъдат видени. Мъжете от друга страна обожават сутрешния секс. Тогава по естествен път могат да се възползват от сутрешната си ерекция.

За мъжете е и по-лесно да правят секс сутрин, защото представянето им е по-добро. Отпочинали са, отърсили са се от стреса и могат да дадат всичко от себе си. Жените трябва да разберат това и също да се възползват, защото сутрешният секс има редица ползи както за връзката, така и за здравето!

Сутрешният секс помага да обикнеш себе си в по-уязвима ситуация

Вечер сте издокарани, облечени в секси дрехи, гримирани, парфюмирани – готови и предразполагащи към секс. Докато рано сутрин честността е на преден план. Не само тялото ви е видимо на фона на сутрешната светлина, но гримът и дрехите ги няма. Ето защо ситуацията е доста по-уязвима, но хубавото при нея е, че близостта ви става още по-голяма.

Сутрешният секс разкрива възможност да изразите и покажете себе си без задръжки и условия. Ето защо той е здравословен както в психологически план, така и във физически.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
19
 
! Отговори
Мъдаааа . . . преди 8 години
Много е важно !!! сутрин да си пръв а вечер да си последен . . .
7
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всяка добра домакиня трябва да обира краставиците сутрин.
6
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
пълни глупости,питай някоя жена дали сутрин и се прави секс хахах,и то е доказано,че една жена няма как да и се прави сутрин,нейните нагласи за секс са мн по различни от на мъжа,нейните са емоционални,които няма как рано сутрин да станя тая работа,ами мъжете да перът без пералня!!
5
0
 
15
 
! Отговори
... преди 8 години
Бре *** става в 5:30 като атомен часовник е! И ние така с него! И грижите почват! Така, че то добре е да има ползи от сутрешния секс ама е още по-добре и сутрешен секс да има!
4
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Къф сутрешен, то вечерян няма вие сутрешен ...
3
2
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само като видях заглавието и нямах съмнение кой е автора......Човек има усещането че Михаелчето ходи разкрачена по цял ден и без бельо.......
2
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най си е добре и сутрин и вечер!!!
1
1
 
31
 
! Отговори
Проверил преди 8 години
Сутрешния секс с женати е най як защото още не ти се е изгубил образа с който си флиртувал през нощта.