На какво ще ви научи изневярата според Холивуд?

13 хитови филма, които предлагат важни уроци по темата
19 апр 2016 18:57, Теодора Драгоева
5
На какво ще ви научи изневярата според Холивуд?
Снимка: outnow.ch

Филмите могат да ни подведат за много неща, но могат и да ни преподадат доста житейски уроци. Когато става въпрос за изневяра, Холивуд може да ни покаже много модели, които да ни накарат да се замислим, преди да се решим да кръшкаме на половинката.

Ясно е, че аферата носи вълнение и романтика, но тъжната истина е, че изневярата по-често носи горчивина или е провокирана от проблеми.

Така или иначе, тези 13 филма ще ви предложат важни уроци по темата:

1. „Неприлично предложение“
Урок: Няма такова нещо като „машинален секс без последствия“.

Диана (Деми Мур) и Дейвид (Уди Харелсън) са щастливо женена двойка, която има отчаяна нужда от пари в брой. Когато един богат, красив мъж (Робърт Редфорд) им предлага $ 1 милион за една нощ с Диана, те си казват, че е ОК, защото сексът няма да означава нищо. Но дори и след като работата е свършена, ревността на Дейвид продължава да разяжда брака им.

2. „Можеш да разчиташ на мен“
Урок: Изневярата вменява объркваща комбинация от вина и зашеметяване.

Сами (Лора Лини), която не харесва особено шефа си, Брайън (Матю Бродерик), но тяхната внезапна афера я изненадва и развълнува. В даден момент обаче, тя започва да се чуди „Какво правя? Защо се държа като момиче в пубертета!?“.

3. „Карол“
Урок: Аферата може да промени живота ти по начин, който няма как да прогнозираш.

Тази драма улавя една от най-страшните части на влюбването: когато не си сигурен, че обектът на обичта ти отвръща на чувствата ти. Когато става ясно, че връзката на Карол (Кейт Бланшет) и Тереза (Руни Мара) е нещо повече от афера, Карол решава да напусне съпруга си, който по-късно обявява, че нейната обратна сексуална ориентация я прави негодна да бъде майка.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
от 3 преди 8 години
Заболя от истината? А, минусослгатели! ;):)))
2
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изневярата, ако я има, не се разминава без последствия.Ако я няма - "верни приятели" ще я измислят!Пр. Като представят папарашки снимки (правени 4 дни преди да се запозная с човека, с който тръгнах 2 месеца след като се запознахме) за правени след като тръгнахме и желЕзно "доказателство" за изневяра :))) И се върза, за мой късмет :)))))))))))Наздраве за приятелите му, които ме предпазиха от любимия им кретеноид!Апропо, гореупоменатия все от филмите си черпеше жизнения опит.
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще се учим да живеем според филмите. Няма такава тъпня.