10 разлики между влюбването и обичта

Да се влюбиш е нещо, което те променя отвътре навън
3
10 разлики между влюбването и обичта
Снимка: outnow.ch

Замисляли ли сте се някога за разликата между това да обичаш и да си влюбен? Може би ще ни отнеме цял един живот, може би и той няма да ни стигне, за да разберем това. Въпреки това разбираме дали нашите чувства са трайни или не, когато страдаме за любимия човек, когато сме загубили любов и разбира се в много моменти, в които се чувстваме щастливи.

Споделяме няколко разлики между влюбването и обичта. Границата е много тънка, но най-важното е да изживеете моментите изцяло, защото те никога няма да се повторят. Те са различно красиви и необикновени. Всеки миг е различен.

Когато обичаш в живота ти се променят някои аспекти. Да се влюбиш е нещо, което те променя отвътре навън.

Да обичаш някого, означава, че можете да следвате правилата на взаимоотношенията. Влюбването разширява цялата ни представа за това, което една връзка може евентуално да бъде.

Да обичаш е като да караш колата си плавно, от изток на запад, например. Влюбването е като да се качиш на въртележка, без да мислиш за рисковете и това кога ще слезеш от нея.

Когато сте влюбени в някого, вие се опитвате да достигнете някаква цел. Когато обичате някого, не бързате да стигнете до финала.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Влюбването и обичта са два коренно различни етапа от връзките , но силно взаимно свързани.И не могат да се изключат по отделно, защото са зависими.
2
0
 
9
 
! Отговори
До 1 преди 7 години
Хитрата сврака с двата крака.Отказването е най-сигурния начин мъжа да потърси друга.
1
11
 
0
 
! Отговори
Скарлет преди 7 години
Мъжът е едно ненаситно животно!!! Ако жените бяха по-хитри, щяха непрекъснато да им откаэват и по тоэи начин да принуждават мъжете да тичат след тях до живот!!!