Какво трябва да знаете, ако сте баща на момиче?

Връзката между баща и дъщеря играе огромна роля в избора на партньор
13
Какво трябва да знаете, ако сте баща на момиче?
Снимка: outnow.ch

Бащите на момичета са истински късметлии. Те имат честта да изградят и да се радват на една специална връзка. Ако вие сте татко на момиче или пък на няколко момичета, следвайте тези съвети. Ето шест важни неща, които трябва да знаете за бащинството.

Тя наистина се нуждае от вашата любов

За мъжете понякога може да бъде трудно да покажат своите любов и привързаност. Ето защо бащите на момичета не трябва да крият тези чувства от дъщерите си. Вашата дъщеря се нуждае от вас, не от скъпите подаръци, парите ви. Тези неща не биха могли да компенсират липсата на комуникация и топла връзка с нея.

Никой не може да замести бащината фигура, когато става въпрос за сигурност и увереност. С годините вашето малко момиче ще се променя, ще допуска редица грешки или ще се нуждае от съветите ви. Затова не пропускайте всяка възможност да бъдете с нея и не само да ѝ показвате, но и да чува думите „Обичам те!“.

Бащината фигура и изборът на партньор

Връзката между баща и дъщеря играе огромна роля в избора на партньор в по-късен етап от живота. Много често, момичетата израснали без бащина обич, трудно правят правилния избор за любим мъж или дълго търсят противоположен, положителен образ на отрицателния на баща си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябва да знаете, че когато тя влезе в пубертета, ще берете много ядове през следващите 15 г.
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А, сега разбирам защо има толкова побъркани деца по улиците (и момчета и момичета), ами ако родителите им са като авторите на повечето коментари тук...нищо чудно.
7
5
 
3
 
! Отговори
жалки сте преди 7 години
Тролчетата от Масква пак се оляха. То затова и тяхната родина е в такова състояние.С такова знаме като Поручик Ржевски . . .
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей затова се притеснявам, да не би случайно да имам дъщеря - като гледам какво става в коментарите. Пък ако случайно имам, то ще се наложи да я заселя в някоя по-цивилизоване страна, за да не се побъркам съвсем...
5
3
 
4
 
! Отговори
Тъжно но факт преди 7 години
Сякаш, че в България момичетата нямат бащи.
4
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 5Дред,ти ли си? :)
3
3
 
13
 
! Отговори
Жена преди 7 години
Събор на мегаселяндурите ли има в тази тема?2, хм, по думите ти разбирам, че ***-йка ти са я тъпкали, ти тъ-пчеш жена си,дъщеря ти е каква да е?3, като ***, като жена ти, като щерка ти.Мъже? Жена не заслужавате, драги. Вижте, за мъже ставате. Отдайте им се най-накрая. Влезте си в ролите.
2
4
 
13
 
! Отговори
До 3 преди 7 години
Е, пич, не всички са като ***.А за такива като теб имам добре почистена и смазана карабина. Нищо, че е ловна. Отблизо отнася главата ти. И *** няма да те познае. Нито пък зъболекаря ти.
1
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Въоръжете се!И стреляйте на месо!!!