Как да добавите повече бадеми в менюто си?

Бадемите са чудесна добавка към вашите сосове
7
Как да добавите повече бадеми в менюто си?
Снимка: freeimages

Бадемите са много полезни ядки. В тях се съдържат важни въглехидрати и есенциални мастни киселини. Една шепа бадеми на ден спомага за ускоряване на метаболизма, премахване на коремните мазнини и понижаване на лошия холестерол.

Може да ви се струва лесно просто да хапнете няколко бадема на ден, но невинаги на човек му се ядат ядки просто така. За да не се лишавате от техните здравословни ползи можете да ги включите в менюто си по няколко начина. Ето какви:

В шейкове

Ако имате пасатор или блендер вкъщи ще е много лесно към млечните си шейкове или плодови и зеленчукови смутита да добавяте шепа ядки. Така организмът ви ще обработва комбинацията от хранителни вещества много по-лесно, тъй като ще е в полуготова за метаболизиране форма.

Вместо панировка

Вместо да използвате брашно, галета или още по-вредни суровини за панировка като чипс и натрошен корнфлейкс, можете спокойно да използвате счукани бадеми.

Натрошените бадеми се разбъркват с бадемово брашно и месото, което сте избрали да панирате се овалва в тази смес. Много по-здравословно е, а и полезните протеини се запазват по-качествено с тази технология.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По 30 лв/кг! Малцина могат да си позволят редовно хапване.Не ми давайте акъл, дайте ми пари.Аз зная как да ки хапвам всеки ден.
5
0
 
4
 
! Отговори
Главен Редактор преди 7 години
"Как да добавите повече бадеми в менюто си?" - Михаела, какво е това заглавие? Как да добавим бадеми... ми с шепата, как. Много тъпa статия.
4
0
 
2
 
! Отговори
Лукчо преди 7 години
по 25 лв килото дори и 100 грама на ден е непостижимо.
3
0
 
3
 
! Отговори
Даа преди 7 години
С УИСКИ, ЗА МЕЗАНЕ НА ВОЛЯ.
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като си купите :)!
1
1
 
1
 
! Отговори
wow преди 7 години
Mamma mia -ste gi Varjim ,i ste gi Pechem ,ami kakvi vaglehidrati ste ostanat -kakva e tazi tapotia uffff