Гадже спортист? Опитайте поне веднъж в живота

Защо всяка жена трябва да изживее любов с истински атлет?
19 май 2016 23:00, Теодора Драгоева
9
Гадже спортист? Опитайте поне веднъж в живота
Половинката на Шакира - Жерар Пике е футболист; Снимка: Getty Images

Дори думата „спорт“ да не ви вълнува особено, това не значи, че не трябва да се оглеждате за гадже, което обича спорта.
В действителност, всяка една жена трябва да изживее любов с мъж, който е атлет по природа. Тези мъже не само са секси, но имат и доста положителни качества, които биха били ценни за дамите.

Ето и 10 причини, поради които поне веднъж в живота си трябва да имате връзка с мъж, който дори да не е професионален спортист, то поне да е спортна натура:

1. Той е фен на фитнеса
Ако вие самата не си падате по спорта, този мъж ще ви мотивира да се грижите повече за фигурата и здравето си. Дори в момента да имате хубава фигура и да ви мързи да ходите на фитнес, все пак трябва да си създадете навик да се поддържате, а този мъж ще събуди подобен ентусиазъм у вас.

2. Той е позитивна личност
Любителите на спорта са много оптимистични и положителни натури и приемат живота като игра. Ако се окажете в беда, ще можете напълно да разчитате на този мъж за съвети и подкрепа, защото той е свикнал да не се отказва пред трудностите. Освен това, ако си пада по отборните спортове, този мъж е екипен играч, който ще ви помага в живота.

3. Той е конкурентен
Това качество е много добро, тъй като този мъж спортист, ще ви бута напред, дори когато сте на път да се откажете. Освен това той ще ви внедри в среда (неговите приятели), в която има състезателен дух, което ще е добре за вас, особено по отношение на професионалния ви живот. Ще научите много полезни уроци именно от средата на спортисти.

4. Той е организиран
Ако си хванете гадже спортист, той най-вероятно ще бъде най-организираният мъж, който сте срещали досега. Повечето атлети са изключително добри в сортирането на вещи, в спазването на графици и режими, в ранното ставане и др. Освен това тези мъже са много отговорни.

5. Вие винаги ще сте наясно с местонахождението му
Ако ексгаджетата ви са се мотали по баровете, настоящият ви приятел – спортна натура ще прекарва свободното си време в спортни занимания – ще играе мачове, ще тренира в залата или ще е на джогинг в парка. Тоест, няма да се чудите къде и с кого е.

Още по темата можете да четете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
0
 
! Отговори
олеле преди 7 години
Нищо не е гаранцияА времето между състезания. А стероидите. възможно е авторката да мечтае за такава връзка.Пример-точно футболистите. Точно колегите на авторката си пълнят полетата с 13цепк1те на сп0ртистите 0т този контингент. А екстремните спортове-как се получава мотивац1я. Да 0ставим настрана сп0ртът афера и всекидневна смяна на партнь0ркатаИл1 има в предв1д и3т. бойни изкуства. Но щ0м са състезатели едва ли ян и 1н са в 0сновата на б1т1ет0 им