Сигурни знаци, че предпочитате собствената си компания

Не обичате да споделяте леглото си с някого
19 май 2016 22:38, Михаела Лазарова
2
Сигурни знаци, че предпочитате собствената си компания
Снимка: outnow.ch

Понякога всеки от нас има моменти, в които иска да остане насаме със себе си. За някои хора тези моменти се повтарят твърде често, защото те обичат самотата. Но не разбирайте самота в тъжния смисъл, а в този, когато носи много удовлетворение.

Ако не сте сигурни дали спадате към тази група, ето пет сигурни знака, че вие също предпочитате по-често собствената си компания.

Предпочитате свободните уикенди

За хората, които се наслаждават на собствената си компания, типичният им уикенд е без планове, срещи и задължения. Спокойна вечер у дома, облечени в удобна пижама, гледайки интересен филм по телевизията. Това е идеално прекараното време за тях. Шумните барове, срещите, не биха им донесли толкова приятни емоции, колкото собствената им компания.

Можете да отидете сами на кино

Чувствате ли се комфортно да отидете сами на кино на нов филм или на вече любим ваш такъв? Не ви е нужна компания, с която да споделяте пуканки или да обсъждате нещо около лентата. Нещо повече – харесва ви пуканките да бъдат само за вас. Ето това е още един знак, че обичате да прекарвате време сами със себе си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
На кино не се ходи да се ядат пуканки!А да се съпреживява в интелигентна компания в целия салон /ако киното е изкуство, ест, а не комерс/
1
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като си поживял в лоша компания, откриваш колко е очарователно и най-вече спокойно да си сам, пък даже и с деца ....