Какви типове жени привличат женените мъже?

По какво да познаете кога женен мъж ви сваля?
22 май 2016 23:00, Михаела Лазарова
14
Какви типове жени привличат женените мъже?
Снимка: Reuters

На някои жени просто не им върви в любовта. Все попадат на грешния човек, никога не успяват да създадат истинска връзка или все нещо се обърква.

Някои пък непрекъснато попадат на женени мъже. Ако и на вас ви се е случвало, вероятно ще се запитате: „Какво не ми е наред? Защо все попадам на женени мъже? Нима не мога да ги различа?“

Както някои жени не могат да различат кога мъжът, който ги сваля е женен, така и женените мъже обикновено са привлечени от определен тип жени. Ето от какви зависимости се влияе целият този затворен и омагьосан кръг.

Какви типове жени привличат женените мъже?

Забавни и отворени към общуване

Много по-лесно е да забележиш весела, бъбрива и контактна жена, отколкото такава, която стои встрани от нещата и си дава вид на недостъпна и сериозна.

Женените мъже не търсят връзка, те търсят всичко онова, което не откриват в брака си – приключения, секс без обвързване, разтуха от проблемите, бягство от скандалите. Най-вече искат да се почувстват отново желани, привлечени от жена и най-същественото – отново млади!
С общителни жени, които дават вид на непретенциозни е много по-лесно да се започне разговор, който да е предпоставка за осъществяване на тези мъжки желания.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е супер лесно...естествено,че разкърцотините...
4
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Още една изсмукана от пръстите статия.Тая писачка и още една-две като нея се изживяват като българските аналози на Кери Брадшоу.
3
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-вече чуждите.По какво ще познаете, че женен мъж ви сваля?Гледа ви облещено, точи лиги и се облизва, ръцете му треперят и панталона му отпред е издут, сумти, ръмжи и скърца със зъби.
2
6
 
30
 
! Отговори
женен преди 7 години
Един тип ги привлича и той е този, който обича да си го слага без претенции. Ей така за спорта. Да, но са малко такива жени. Всяка гледа да осребри по някакъв начин лягането с женен мъж. Женените са най-лесната плячка по принцип. Особено тези с повече пари. Завърта му главата и после почва да го изнудва. Класика в жанра. И мен са се опитвали. Последната ми заяви, че била бремена.Първо почна да ме обработва да оставя жена си и да заживеем заедно,а като видя, че номерата и няма да минат ме заплаши
1
3
 
40
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 7 години
Женените мъже ги привличат дащни жени. Аз деля жените и мъжете на "Дащни"и "Недащни".