Най-големите мъжки притеснения за жените

Притесняват се дали са достатъчно мъжествени
Обновена: 27 май 2016 06:48 | 26 май 2016 23:00, Михаела Лазарова
14
Най-големите мъжки притеснения за жените
Снимка: outnow.ch

Запазен специалитет на жените е да се притесняват преди първа среща. Да, но и мъжете се притесняват не по-малко. Просто притесненията им са от малко по-различно естество.

Ето 5-те най-големи мъжки притеснения за жените и първите срещи:

Притесняват се дали ще ви задоволят сексуално

Когато мъжете отиват на първа среща нещото, което веднага минава през ума им е дали ще правите секс, дали той ще се представи и най-вече – дали на вас ще ви хареса. Част от мъжкото достойнство е представянето в леглото. Ако там тестът не мине, вероятно няма да ви види повече, а и самочувствието му ще бъде сериозно накърнено.

Притесняват се да не бъдат отхвърлени

Това притеснение е характерно за жените, но не означава, че и мъжете не страдат от него. Никой не обича да бъде отхвърлен, още повече на първа среща. Това е меко казано обезсърчаващо.

Мъжете се затрудняват особено, когато сте студена и неотзивчива. Сковават се, не знаят какво да кажат и как да разчупят леда. Затова ако наистина го харесвате – помогнете му! Бъдете ведра и приветлива.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
9
 
! Отговори
Притеснен преди 7 години
Притеснявам се да не попадна на такава като приятелката на брат ми.Дойде да живее у нас и се ,,разболя".Това я боли,онова я боли,лекари,болници изследвания - НИЩО.Напусна работа понеже нали е ,,болна".Спи до 12 и след обяд се вози,насам,натам с колата,която брат ми й купи.Не готви в новата кухня,която брат ми й направи, не чисти също защото нали е ,,болна".Единственото, което може да прави е да рови в OLX и да си купува дрехи и обувки.Добре,че брата взима 2600лв заплата,че с тая болна жена......
8
0
 
6
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Притесненията са при по-младите. Колкото повече човек остарява, толкова по-малко притеснения и повече удоволствия. Повечето мъже след примерно 40 годишна възраст нямат никакви притеснения.
7
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Притеснявам се да не попадна на подплънки. Гледаш бюст за милиони, а като свали блузката отдолу само две пъпчици за зърна. Такива са ми притесненията.
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мъжете, които се информират за какво да се притесняват от женски сайт са перверзници от висша класа.
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От наблюденията съм стигнал до извода, че когато един мъж не се притеснява за нещата в статията, тогава жената иска да правят секс.
4
0
 
22
 
! Отговори
Трудовак преди 7 години
Притесненията ми са дали е сготвила и дали е нарязала салатата за ракията.
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Моето притеснение да съм си забравил портфейлазащото няма да има фостенцата а зяпаненцата и чао
2
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
важното е, че прави смяхзнам, че е женапо неграмотното писанежените от гримиране и скубене на тялото си,не им остава време да учат и да четат книги.гледат да успеят по лекия начин с прикрито проституиране
1
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бате Минко няма притеснения