За какво трябва да говорим преди брака?

По какъв начин ще допуснете новите си роднини в личния си живот
27 май 2016 22:19, Михаела Лазарова
8
За какво трябва да говорим преди брака?
Снимка: Reuters

Бъдещите двойки неминуемо обсъждат нещата, които ще променят в живота си след като сключат брак. Няма как да не обсъдите въпроса за децата, за финансовите аспекти на съжителството, за това как си представяте живота си заедно оттук нататък.

Но има и други, на пръв поглед маловажни неща, за които също си струва да поговорите преди брака. Те ще ви помогнат да подобрите отношенията си, а и да разберете с какви нагласи подхожда партньорът ви към определени ангажименти. За какво точно говорим?

Какво място заемат в живота ви бившите

Разговорите за бившите трябва да са много премерени. Те все пак са част от миналото. Но узнаването на важни подробности около предишните връзки, причините за приключването им и отношението на партньора ви към бившите ще ви спести множество проблеми в брака.

Някои бивши партньори си остават приятели завинаги. Други са обвързани заради деца. При всички положения трябва да сте наясно какво ви очаква в тази посока, за да няма сътресения в бъдещите ви съвместни отношения.

Как да си поделите домакинските задължения

Този разговор е много битов и прозаичен, но е наистина важен. Колкото и смешно да звучи, повечето от проблемите в брака настъпват поради неразбирателство в разделението на домашните задължения.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: браксватбаразвод
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Уа интересно, това прилича скъпи ние трябва да предположим къде ще имаме проблеми,и ако там нямаме проблеми там, по този начин ще създадемем проблеми там, така че за нас няма да бъде изненада тези проблеми. Има известна логика ,защото в брака има проблеми винаги са решими но ги има,и обикновено са такива които не сме ги очаквали.Така че вместо да идват неизвестните проблеми може да се разсеем с нашите измислени проблеми, които сами си създаваме.Но това не е за мене мерси.Предпочитам щастието.
4
0
 
0
 
! Отговори
Жена преди 7 години
5, прощавам ти. Дано да е достатъчно.
3
0
 
3
 
! Отговори
Сливар преди 7 години
Да не бъркаме булката с *-те и да не искаме на първата брачна нощ същото тово което *-те ни предлагат ..
2
0
 
4
 
! Отговори
Бен преди 7 години
Добре е да има комуникация, но статията така е изложила нещата, че звучи тегаво и досадно.
1
1
 
3
 
! Отговори
Жена преди 7 години
Тази статия за клаузите за предбрачния договор ли е или е за амсалаците, които влизат в категорията на такива, които се обичат и са способни да изтърпят всякакви странични жуженета и обстоятелства без да е необходимо задължително да ги обсъждат?