Цената: Влюбените качват близо 2 кг за година

Когато единият напълнее, другият го следва, показва проучване
10 юни 2016 21:55,
3
Цената: Влюбените качват близо 2 кг за година
Снимка: Архив Reuters

Влюбените надебеляват годишно с 1,8 килограма, а когато са заедно от седем години - с цели шест, пише в. "Дейли мейл", цитиран от БТА.

Това напълняване се случва "в комфортната зона" след като двойката излиза заедно в продължение на три години. Масово се загърбват салатите и обезмасленото мляко в полза на мръвките и виното.

Но пикът на нашишкавяването не идва в разгарата на "медения месец" на първото влюбване. Той се наблюдава след като двойката е общувала без брак в продължение на три години. Когато единият партньор надебелее, веднага го следва и другият.

При проведеното проучване от диетичната компания Forzadiet се оказало, че над половината от запитаните британци наддавали след 3-годишна предбрачна връзка. Само 18 на сто от партньорите трупали килограми по време на първия месец, когато за пръв път се влюбили.

62 на сто от участниците в анкетата доверили, че дебелеели заедно с любимия, тъй като примерът на единия бил заразителен.

Изследването било проведено сред 1000 британски двойки. Повечето от надебелелите заедно партньори се опитвали и заедно да отслабнат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дебелеят от самодоволство.