Няколко спасителни стъпки за любовта

Научете се да прощавате
18 юни 2016 10:43, Михаела Лазарова
1
Няколко спасителни стъпки за любовта
Снимка: outnow.ch

След като бурната страст отмине, казват че остава уважението и обичта към партньора. Въпреки това с годините лека-полека приемаме половинката си като даденост и бракът ни сякаш започва да губи смисъл. Има ли начин да го спасим, да предприемем някои превантивни действия, за да не се отдалечаваме от партньора и емоционално?

Да! Споделяме няколко спасителни стъпки за любовта.

Влюбвайте се отново, отново, и отново

Светът се променя непрекъснато. Вие и половинката ви също сте се променили и още ще се променяте. Вашите възприятия няма да бъдат такива, каквито са били в началото на брака ви. Ето защо винаги трябва да си бъдете интересни един на друг, да се преоткривате, изненадвате, да се влюбите отново и отново.

Опитайте се да видите най-доброто

Съсредоточете се върху това, което обичате в партньора. Това върху което се фокусираме, има тенденция да се увеличава. Ако се вглеждате само в грешките, винаги ще виждате в половинката си негативна личност. Ето защо, ако искате да спасите брака си, преместете фокуса си върху силните страни на любимия.

Повече по темата може да прочетете в  Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прощават само, ако имат чувства и дадена връзка не е изчерпана. Партньори, които в действителност се Обичат. Карат се, но усещат че си липсват един без друг. Не защото са свикнали да бъдат заедно, а защото изпитват нещо повече от едно привличане един към друг. Любов!