Техники за бързи оргазми

Обръщайте специално внимание на клитора
23 юни 2016 23:00, Михаела Лазарова
18
Техники за бързи оргазми
Снимка: outnow.ch

Повечето жени не получават оргазъм току-така. Мъжете трябва доста да се постараят, за да подлудят половинките си до краен предел. Женската физика изисква усърдна стимулация – проникването невинаги е достатъчно, за да бъде доведена една жена докрай в сексуалното удоволствие.

Освен това, оргазмите могат да бъдат ускорени. Достигането до тях няма да е трудно, ако прилагате няколко прости техники.

Предварително подгряване

Може да ви звучи странно, но предварителното подгряване има огромно значение за бързото достигане до оргазъм. И под предварително подгряване не се има предвид предварителна любовна игра.

Подгответе почвата за предстоящото сексуално изживяване. Пишете си съобщения, правете си мръсни намеци, правете телефонен секс, който ще повиши градуса на очакването и ще ви възбуди до крайност. Ето така ще стигнете много по-бързо до оргазъм, защото съзнанието и емоциите са част от физическото изживяване.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: оргазъмсекссекс пози
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
4
 
0
 
! Отговори
русофил преди 7 години
"Любовта е възвишено чувство за духовна наслада а не сексуално действие"...Това не е истинска любов... - истинската любов е само към Партията и първия партиен ръководител - таварисшч путин...
2
0
 
1
 
! Отговори
Armagedon преди 7 години
Жегата какво ли не прави. Любовта е възвишено чувство за духовна наслада а не сексуално действие. Иначе защо жената ще търси внимание и мъжка ласка, когато има един орган който за нищо друго не им служи, освен за собствено удоволствие. Истинската любов не отваря рана , но оставя траен белег в сърцето и душата . Физическото съприкосновение е нетрайно и е само за да се продължи рода . Одухотвореното е божествената сила на разума и е нетленно.Затова и се разнасят вечно легендите за любовта .
1
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Предварително подгряване"... Още една манджа ("статия"), претоплена за не знам кой път вече. Взимаш стари статии, копи-пейст с повече фантаия и воала! Нова простотия от нeдoчyкaна стара мома. Затакoвaй!