Какво разкрива бюрото ви за вас?

Подредбата на работното място издава личните ви качества
16 юли 2016 20:39, Екип на Tialoto.bg
1
Какво разкрива бюрото ви за вас?
Главната редакторка на Vogue Ана Уинтур на своето бюро; Снимка: Vogue

Начинът, по който организирате нещата върху бюрото си говори много за вашата личност. Американският психолог Сам Гослинг вярва, че подредбата на предметите върху него помага на човек да се справя с работата си, мотивира го и го стимулира при решаването на проблеми.

А вие какво и къде държите върху бюрото си? Вижте следните някои категории, спадате ли към някоя от тях?

1. Служителят с организирано бюро
Имате календар в ъгъла на бюрото, мониторът ви е поставен в центъра му, така че да виждате всеки ъгъл. Също така тефтерът ви е прилежно сложен до клавиатурата, така че да можете да запишете бързо всяка своя идея или промяна в графика със задачите. Ако някой погледне монитора ви, ще забележи педантично подредени папки с файлове.
...вие сте надеждният служител
Вие сте много организирана личност, която вдъхва доверие и умело се справя с всякакви ситуации. Колегите и шефовете ви търсят за съвети и се съобразяват с вашето мнение, защото сте компетентна личност, която умее да свършва всичко до края без мрънкане и излишни драми.

2. Артистичният тип
Имате някакво произведение на изкуството на бюрото си, дъска с шарени листчета или предмет, който се използва за игра – като йо-йо, хек или кубче на Рубик.
... вие сте креативният служител
Отворен сте към различни идеи, мислите нестандартно и малко хаотично, но хората ви обичат, защото сте общителен и приятелски настроен. Често сте вдъхновение за колегите си и те търсят компанията ви, за да релаксират или за да се заредят с малко творческа енергия.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: офисбюрослужител
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Работя в чистотата и съм лишен от бюро как да разкрия нещо за себе си?