Любов според зодията за 25 - 31 юли 2016-та

Рак - Това може би няма да бъде най-добрата седмица за любов и романтика
25 юли 2016 08:58, Михаела Лазарова
1
Любов според зодията за 25 - 31 юли 2016-та
Снимка: freeimages

В последната седмица на юли в любовните взаимоотношения комуникацията ще заеме своя връх. Тъй като тя е ключът към щастливата връзка, не забравяйте да се възползвате от това да намерите правилния тон и посока към половинката си.

Не са изключени конфликтни ситуации, които ще са истинско изпитание за това как разговаряме с партньора. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

В понеделник Луната ще повиши вашата чувствителност към случващото се в любовния ви живот. Тези от вас, които си нямат половинка, може да срещнат някого, с когото да си организират и вълнуваща среща. Бъдете отворени към възможностите.

В случай, че се намирате във връзка, в петък трябва да бъдете предпазливи. Ще бъдете чувствителни на тема пари, особено ако тя е повдигната от половинката ви. Не приемайте всичко толкова лично!

Телец

До събота Луната ще се движи през знака на зодия Близнаци, което ще направи Телците по-чувствителни от обикновено. Допълнително влияние ще окажат и Меркурий и Марс. В случай, че поддържате неангажираща сексуална връзка с някой колега, може и да възникнат ситуации на напрежение и нещата помежду ви да станат неудобни. Добре обмисляйте действията си.

Близнаци

През тази седмица ще бъдете изключително чувствителни за всичко свързано с любовта. Възможно е да сте имали очаквания, които да не се случат така, както сте искали. Опитайте се да гледате позитивно на събитията. Промени в любовта ще се случат, особено за тези от вас, които нямат половинка до себе си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари