Какво не сте длъжни да правите, когато искате щастие?

Не сте длъжни да кажете "Да", когато не желаете
20 авг 2016 20:13, Михаела Лазарова
2
Какво не сте длъжни да правите, когато искате щастие?
Снимка: outnow.ch

Колко често ви се случва да правите неща, защото се налага, някой го изисква от вас или защото, чувството ви за вина е по-голямо от желанието ви за щастие? Не, тук не става въпрос за егоизма, а за това дали  сме длъжни или не. В следващите редове ще прочетете 15 неща, които не сте длъжни да правите.

Не дължите на никой обяснение за вашите ценности и приоритети. Когато искате да кажете „Не!“ - направете го. И отново знайте, че вашето решение е най-важно.

Винаги ще има някой, който ще любопитства за взаимоотношенията ви с приятели, семейството, любовниците. В каквито и ситуации да попаднете, не дължите обяснение за вашите лични контакти.

Да помагаш, без да искаш нещо в замяна, е велико. Но не дължите помощ на всеки, особено, когато това ще бъде за сметка на вашето лично щастие.

Вълнувате се от политическата обстановка, обмисляте планове за по-доброто си бъдеще и това на децата ви. Смятате, че заслужавате най-доброто от живота. И затова не дължите обяснение на никой, особено на тези, които ще ви спрат от реализирането на мечтите ви.

Все още нямате сериозен партньор до себе си, нито планове за деца, а искате да постигнете успехи в кариерата си. Чудесно! За тези ваши избори, които вероятно ще породят и много критики, особено ако минавате 30, отново не дължите обяснение.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Все пак не ти трябва
1
1
 
3
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Все пак, любопитно ми е, госпожо/госпожице вие имате ли деца?