Kакво разкрива за личността ви вашия лунен знак?

Положението на Луната е един от най-важните фактори в хороскопа
Обновена: 20 авг 2016 19:51 | 20 авг 2016 19:31, Теодора Драгоева
5
Kакво разкрива за личността ви вашия лунен знак?
Снимка: oceansinitiative.org

Заедно със слънчевата ви зодия и асцендента ви, положението на Луната е един от най-важните фактори във вашия хороскоп. Тя е свързана с вашите чувства, подсъзнание и интуиция.

Тя определя отношението ви към дома и семейството, към миналото и детството ви. Вашата Луна разкрива емоционалните ви нужди и емоционалния ви отклик.

Това е знакът, в който се намира Луната в момента на вашето раждане. Ако не знаете вашия лунен знак, можете да го проверите в специалните таблици в интернет.

Ето и кратко описание на това какво разкрива за личността ви вашия лунен знак:

Луна в Овен

Вие сте емоционален и директен човек. Често реагирате импулсивно. Предпочитате да показвате любовта си чрез действия, а не чрез думи. Предизвикателствата не ви плашат, а ви държат жив. В непредвидими ситуации, родените с Луна в Овен, ще проявяват всичките типични за този знак черти като безстрашие, упоритост, бързина на решенията. Луна в Овен ви оставя гладни за емоционална подкрепа.

Луна в Телец

Можете да преуспявате само в ситуации, в които се чувствате стабилни. Вие имате търпение да изградите нещата в живота си бавно. Осланяте се на своите сетива и търпение. Вие сте прагматичен човек и лесно се справяте с болката. Именно за това може да изглеждате дебелокож и/или безчувствен в очите на хората.

Луна в Близнаци

Вие обичате колоритния обмен на идеи, истории, вицове, интересни новости. Лесно се съгласявате с другите. За вас е типично да търсите логично обяснение на странните постъпки на любимите си хора. Вие сте прекалено словоохотлив, но пък рядко разкривате това, което наистина мислите и чувствате.

Луна в Рак

На вас ще ви е лесно да споделяте емоциите си на интимно ниво. Вие сте чувствителни и имате богато въображение. За вас ще е трудно да вкарате любовния си живот в релсите. Винаги ще съжалявате за миналото и ще се лутате в спомените си. Когато се чувствате достатъчно сигурен в работата или във връзката си, вие се държите мило с другите. Несигурността ви прави зъл и груб.

Още по темата четете в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дрън, дрън..........