Зодиите, които не могат без секс

Скорпионите са едни от тях. Вижте кои са останалите!
Обновена: 28 авг 2016 11:10 | 27 авг 2016 23:00, Михаела Лазарова
20
Зодиите, които не могат без секс
Снимка: outnow.ch

Любов, връзки, секс...Когато те са замесени, винаги поглеждаме към звездната карта, защото се вълнуваме от това, с кои представители на зодиака си подхождаме, или с кои връзките са обречени на провал. Днес от  рубриката на Az-jenata.bg  "Всичко за зодиите" ще прочетете за трите зодиакални знака, които отделят повече внимание на секса, отколкото останалите. 

Близнаци

Ако има представители сред зодиакалните знаци, за които фетишите са нещо изключително важно, когато става въпрос за секс, то това са Близнаците. Страстни, обичащи разнообразието в спалнята, на моменти дори извратени. За жалост, желанието им за секс често може да се окаже причина за провала на връзките им.

Близнаците обичат флирта и отдават голямо значение на любовната игра. Вдъхновяват се от много и различни неща, като романи, филми. Ако имате връзка с представителите на тази зодия, трябва да знаете, че ви очакват вълнуващи креватни забавления, но трябва да им бъдете винаги интересни и никога да не претупвате любовните ласки.

Обичат да си фантазират за секс и да споделят фантазиите си с партньора. Внимавайте с Близнаците, не се отказват лесно от своята плячка.

Повече по темата може да прочетете в  Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз правя по 100000 тека на ден, и все вгъ.за на ***. Не ви лъжа.
6
1
 
1
 
! Отговори
до 1 от славянин преди 7 години
Майстор е този, който се е научил да прави секс без текове, а не много текове!
5
3
 
5
 
! Отговори
Do преди 7 години
Скорпион, Минко, ееее евалата ви!
4
4
 
10
 
! Отговори
скорпион преди 7 години
Знам, че мислите че ви лъжа, но дори мен ме е срам да кажа на приятелите какви ги върша!Имал съм около 40 любовници преди да се оженя, и винаги съм смятъл, че съм нормален, но с годините разбирам, че повечето не са нормални!
3
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички могат без секс ама удоволствието е по-голямо със отколкото без.Освен тва като одъртеете така или иначе ще карате без така,че правете докато е време не като станете дърти вампири и ви увиснат месищата.Не,че и тогаз не може ама с смешно тъпо и грозно.
2
1
 
13
 
! Отговори
До 1 преди 7 години
Ама седъм ли ? Кажи верно...Щото не разбрах къде седаш... На попа на *** ?
1
24
 
5
 
! Отговори
скорпион преди 7 години
Не познавам друг човек на 45 години да прави по седъм тека всеки ден на съпругата си! А на 24 правех по 13 тека всеки ден! Дали е заболяване, не знам, но ми е добре! Говоря за дните в които децата не са вкъщи!