Секс пози, в които мъжът е доминиращ

За повече страст в спалнята
19
Секс пози, в които мъжът е доминиращ
Снимка: outnow.ch

Сексът е игра, в която всяка двойка определя свои правила. Някой го предпочитат бавно, чувствено и продължително, докато за други времето и мястото не са от значение, защото са готови да го направят навсякъде. Има и такива, които искат да доминират и да бъдат подчинени.

За представителите на силния пол е удоволствие, когато партньорката им изпитва максимална възбуда, но е и под пълното им подчинение. За тези моменти, в които искате да размените ролите, споделяме пет секс пози, в които дамите са изцяло в ръцете на любимия си.

Секс поза „Кученце“

Тя е дива, възбуждаща, животинска, страстна, интензивна и мъжете обичат да доминират по този начин. Секс поза „Кученце“ може да пробвате и извън спалнята. Позволява мъжът не само да контролира динамиката, но и да играе с тялото на партньорката си, докосвайки останалите й ерогенни зони. Могат да бъдат включени и секс играчки.

Секс поза „Наведено кученце“

Тази поза е леко изменената поза „Кученце“, но е не по-малко гореща. Заемете с партньорката си поза „Кученце“, но понижете позицията на телата си, подпирайки се на лактите. Телата ви са почти едно върху друго, погледите ви могат да се срещат, което ви помага да усетите емоцията, чрез изражението на лицето й. Имате интензивност, страст, а партньорката ви е напълно подчинена на вас.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Покажете ги тези "кученца".Не всеки ги познава!Ха,Ха!
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека всеки кой каквато поза му харесва да си клати
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Еееееех, ако покойният съпруг на г-жа Мейзер бе прочел тази статия, като нищо можеше още да е сред живите...Ама не би! Малко се чете в тази страна, малко...
4
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Покайте се, защото наближи царството небесно.""Аз съм пътят и истината и животът."Иисус Христос- Бог и Спасител на човеците"Бог е дал Единородният Си Син, за да не погине нито един, който вярва в Него, но да има вечен живот."Хора, събудете се! Бог ви обича толкова много, че е дал Своя Единствен Син, който е поел нашите грехове на кръстта. Благата вест е, че Иисус Христос идва скоро и ще съди всеки според делата му. Исус ще прости всички ваши грехове!!! Търсете го и ще го намерите.
3
9
 
3
 
! Отговори
Веселин Узунов преди 7 години
Задна прашка си е най яко. Е като ходя в сиропиталището да лангъркам без значение момиче или момче то си е стандарт прашката.Ако е момче просто с ръката му повдигам пакета да се не вижда и даваййй Котьо.
2
0
 
5
 
! Отговори
Фуй преди 7 години
11 ... Много тъжно, че това са ти впечатленията. Сигурен съм , че житейския ти път не е бил лесен. Искрени съчуствия.
1
4
 
9
 
! Отговори
з н а й к о преди 7 години
Като свърши "Титаник" по Б-тв, жените да почват да коментират!!!Да не ги е....у.....