Любов според зодията за 5 - 11 септември 2016-а

Везните ще бъдат истински щастливи, Телците трябва да са пестеливи
0
Любов според зодията за 5 - 11 септември 2016-а
Снимка: freeimages

Втората седмица на септември започва обещаващо в сектора на любовта. Този път положителна роля ще изиграе Юпитер. Кои зодии ще се радват на нова любов и повече романтика, вижте в любовния ни хороскоп, а още любопитна информация, може да намерите и в рубриката на Az-jenata.bg  „Всичко за зодиите“.

Овен

За представителите на зодия Овен, предстои една хубава любовна седмица. Някои от вас, които нямат сериозна връзка е възможно да срещнат нова любов или да преосмислят самотата си.

Ако сега започнете нови любовни взаимоотношения, знайте че ви очакват месеци, които ще са изпълнени с положителни любовни емоции. Юпитер, който сега е във вашия дом ангажираността, ще помогне на самотните да намерят нова половинка.

Телец

Що се отнася до финансите, с любимия човек няма да имате разногласия, но може по други теми или заради някакви битовизми, да се наруши комуникацията във връзката ви. Каквото и да породи спор между вас, ще трябва да го разрешите. Бъдете внимателни с емоциите.

Близнаци

Уважаеми Близнаци, за тези от вас, които нямат сериозна връзка, предстоят важни космически събития, които ще променят любовния пейзаж. Юпитер, планетата на късмета, ще навлезе във вашия сектор на романтиката този петък. Така ще се задържи до октомври 2017!

Ще имате прекрасни възможности по отношение на любовта, от които е добре да се възползвате. Ако вече имате любим човек до себе си, следващите месеци ще се радвате на хармония и романтика, а някои то вас може и на новината за бебе.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари