Разберете повече за шефа си според зодията му

Така ще подобрите бизнес отношенията си с него/нея
11 сеп 2016 13:15, Теодора Драгоева
1
Разберете повече за шефа си според зодията му
Снимка: outnow.ch

Работната среда често е описвана като организирана джунгла, лидерът на която е шефът. Той може да бъде доминираща личност, която да действа стресиращо на подчинените си или пък да бъде човек с готино поведение, което да мотивира служителите му.

Всяка зодия си има набор от характеристики, които се отнасят и до личността на шефа. Разберете зодиакалния знак на вашия управляващ директор или мениджър, за да разберете как да подобрите бизнес отношенията си с него/нея.

Овен
Вашият шеф Овен е амбициозен, енергичен и конкурентен. Той има вродени лидерски умения. Не си позволявайте да се държите агресивно с него или да го предизвиквате към спор, защото шансовете ви да спечелите са минимални. Този шеф не се доверява лесно на колеги и подчинени - трудно ще спечелите уважението му. Можете да спечелите шефа Овен чрез всеотдайност, професионализъм, психическа и физическа устойчивост. Хубавото е, че хората от тази зодия са много честни и справедливи и са склонни да защитават своя eкип.

Телец
Вашият шеф Телец е трудолюбив, надежден и спокоен. Той ще ви насърчава да излизате извън границите си на комфорт, за да постигнете повече в кариерата си. Този шеф знае как да подобри способностите на совите служители. Шефът Телец не се разбира лесно с буйни или ексцентрични типове личности, които не се придържат към рутината и не следват целите на компанията. Този шеф се адаптира лесно към промените, така че няма да се поколебае да освободи хората, които не се вписват в екипа му. Той може да научи хората си на стабилност и на това да се наслаждават на плодовете на своя труд. Този шеф цени служителите, които му показват признателност.

Близнаци
Вашият шеф Близнаци е много активен, интелигентен и комуникативен. Той е приказлив и приятелски настроен към всички хора от екипа си. Въпреки това, той може да се държи студено по време на работа. Близнаците имат желание,а и способности да бъдат многофункционални и очакват това от подчинените си. Понякога шефът Близнаци е склонен да довършва работата на служителите си по своя си начин, което ги разочарова. Това е защото той  иска да се увери, че всичко е наред. Този шеф е забавен и е отличен преподавател. Ако искате да научите нещо ново за работното място или за вида работа - той ще ви е от голяма полза.

Рак
Вашият шеф Рак е традиционалист, което е ориентиран към бизнеса. Хората Рак могат да бъдат велики лидери. Те обичат предизвикателствата и са готови да работят наравно със своите служители, ако е необходимо. Тези хора не се плашат от многото работа. Те предпочитат да работят с отговорни хора. Те не толерират мързела и непрофесионализма. Техните основни приоритети са насочени към осигуряване на доходи за семейството, за безопасността на работниците и служителите си. Шефът Рак е приятен и е шегаджия. Той не би направил нищо, което би навредило на подчинените му.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За БГ е ясно- няма значка ква зодия са- всичките са еднакви.Стиснати алчни, по празниците го раздават доброто ченге иначе -кисели сърдити баровци.