Какво трябва да знаят родителите за първия учебен ден?

Докато влезете в ритъм сутрините ви ще бъдат доста динамични
14 сеп 2016 11:14, Михаела Лазарова
7
Какво трябва да знаят родителите за първия учебен ден?
Снимка: Reuters

Първият учебен... Момент, който родителите никога няма да забравят. Етап от живота, свързан с много планове, мечти за бъдещето и реализацията на децата. Ако ви предстои да сте майка на първолак, ето какво трябва да знаете за тази промяна в живота ви.

Купуването на всичко необходимо за училище от списъка, който сте направили или са ви дали от училището, от приятно, почти винаги се превръща в досадно и натоварващо задължение, както за вас, така и за децата.

Дори и вече да сте закупили голяма част от нещата в списъка, на първата родителска среща най-вероятно ще ви уведомят, че има още нещо за купуване. Ето защо, ако сте подготвили определен училищен бюджет, бъдете готови да го надхвърлите.

С встъпването си в училище децата ще бъдат изправени пред нови и по-сложни житейски ситуации, отколкото са били в детската градина. Вие ще трябва да бъдете тяхната подкрепа. Със сигурност ще страдате заедно с тях. Това да ги научите да бъдат силни и да се справят с препятствията е като да ги научите да ходят.

Опитите за ранно ставане започват отново. След лятната ваканция малките са забравили какво е да ставаш рано за детска градина. Е, сега ще си припомните. Събуждането може да отнеме повече от времето, което сте си предвидили.

Със сигурност вие ще бъдете много по-емоционални от вашия партньор и ще очаквате и той да се вълнува по същия начин. Не забравяйте, че при мъжете не е така. Емоциите са запазени за дамите.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
лия преди 7 години
Трябва да знаят, че образователната система в България е толкова ***, че има опасност децата им да затъпеят, я от нежелание да учат, я от зубрене, все тая. Сигурно има и учители, които използват по-интересни начини на преподаване и децата са лишени от излишен стрес и натоварване, но като цяло си е голям хаос.
4
1
 
10
 
! Отговори
Тъй преди 7 години
Първото, което трябва да знаят е, че на децата хич не им се учи!
3
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това децата са много занимавка. Добре, че нямам такива, а и съм решил и в бъдеще да нямам. Супер айляк си ми е, не знам как може да има хора, на които им се занимава с деца.
2
1
 
5
 
! Отговори
Кожогризец ООД преди 7 години
Егати захаросаната статия!
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе, утре е денят Х и започва излъчването на новия сезон на "Студио пълна драма". Само като ги видиш сутрин горките полузаспали дечица с раници по-големи от тях как се влачат зад някоя нервна майка, която им крещи през повечето време и направо ти става тъжно!Горките! Много им съчувствам!