Знаете ли, че... Кари и Тузара не е трябвало да се събират?

Сара Джесика Паркър е трябвало да прекарва по 18 часа на ден на висок ток
16 сеп 2016 11:44, Михаела Лазарова
3
Знаете ли, че... Кари и Тузара не е трябвало да се събират?
Снимка: outnow.ch

Един от най-любимите сериали на жените е „Сексът и градът“. Телевизионната история за четирите невероятни дами е базирана на едноименния роман на американската журналистка Кандис Бушнел. От 1998 година до днес, един сериал последван от два филма, промени нашето виждане за жените, кариерата, секса, любовта, връзките и модата.

Днес от рубриката на Az-jenata.bg "Знаете ли, че...?" споделяме някои малко известни факти за „Сексът и градът“.

Всеки епизод на сериала започва с кадър, в който Кари е на сред улицата, облечена с розов потник и невероятна тюлена пола. Може би мислите, че тя е дизайнерски модел, но всъщност струва само 5 долара.

Синтия Никсън е естествено руса, но боядисва косите си в червено за образа на Миранда.

В епизода „Бягство от Ню Йорк“, Кари се среща с Матю Макконъхи. Първоначално продуцентите са отправили покана към Алек Болдуин, но той им отказва. Истинското име на Тузара е Джон Джеймс Престън. В истинския живот това е актьорът Крис Нот.

Знаете ли, че апартаментът на Кари не съществува? Докато гледаме сериала и си мечтаем някой ден да минем по улицата на Кари или дори да наемем жилището ѝ, едва ли предполагаме, че той е специално изграден в киностудио.

Всъщност останалите адреси на момичетата също са нереални. Във втория филм „Сексът и градът“ момичетата пристигат на летището в Маракеш, а не в това на Абу Даби.

Коктейли, шампанско, вино... Всички тези напитки, които присъстват в почти всеки епизод на сериала всъщност не са истински. Червеното вино е сок от грозде, коктейл „Космополитън“ е разреден сок от боровинки, а джинджифиловата бира замества шампанското.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да научи жените, че трябва да са на по 40 плюс и да сами, да обикалят, като улични кучета да си търсят мъже и да сменят по няколко. Такива филми трябва да бъдат забранени! Такива измислени филми създават погрешна представа на жените за света и после страдат, че са чакали до 40 години да си родят деца, да създадат семейство и после е много трудно!
1
3
 
3
 
! Отговори
slan4eva преди 7 години
Къде :)