Защо мъжете обичат да са обвързани?

Винаги има кой да се възхищава на мъжката сръчност
18 сеп 2016 23:00, Михаела Лазарова
30
Защо мъжете обичат да са обвързани?
Снимка: Reuters

Колкото и на жените да не им се вярва, мъжете обичат да са във връзка. Правилата и границите може и да ги побъркват понякога, но истината е, че повечето мъже имат нужда да са обвързани.

Пък и все пак ергенството е до време. След това топлотата и сигурността на връзката имат своите предпочитани ползи.

Сексът е в кърпа вързан

Е, може би не напълно във всички случаи, но през повечето време - да. Когато са във връзка, на мъжете, както и на жените, не им се налага да търсят партньор за една вечер. Колкото и странно да звучи за някои, не всеки има този късмет – парашутът му да се отвори абсолютно всеки път, когато му се прииска секс за една вечер. Тези истории се случват във филмите. В реалния живот нещата невинаги стоят така.

Няма сутрешни терзания

Представете си, че сте с момиче/момче, с което сте правили секс за една нощ. Сутринта винаги е конфузна, ако изобщо единият остане до зори.

Ако пък сте отскоро заедно или се събирате просто за да правите секс, сутрешните срещи след нощните страсти са винаги, така да се каже, неловки.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ша. Кам теби нема милост. Ша. Сива душа. Ша. Фиио. Ша.
22
2
 
2
 
! Отговори
Дабулова преди 7 години
Според последното грудовско проучване вдовиците са най-лесни,никой не връщат
21
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименНидей така,имай милос,ша,ша,шат
20
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 19 Ша. Ша ти река аз на теби. Ти така се подиграват и порутиш всичко. Ша. Тогаз ша на теб ще се подиграят. Ша. Кога си в затруднение ще потънеш в Забрава от жена на твоето сърце. Ша. Бъдеш наказан. Ша. Ще ревеш и много страдаш. Ша. Ще бъдеш вечно окаян и дълбоко съкрушен. Ша.
19
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не става така. Члена в *** и душата в рая. Или си с Жена си или с любовницата. Защо любовницата да не се обвърже сериозно? Ако мъж на място си казва. "Виж, скъпа не мога да бъда повече с теб." Преключват. Той остава с Жена си. Тя си хваща друг необвързан. Какво я върти, толкова. Ако никога не е имала семейство как ще създаде от него? Ще си остане стара мома. Ако не е във връзка, как ще направи сериозна такава?
18
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 4Имитаторите задобряват.С многоточията и паузите.Все някога ще разбера, на кого така неистово му се иска да ме представя за това, което не съм. :)))Забравил е тройната усмивка :)))
17
2
 
2
 
! Отговори
вдовица преди 7 години
До razgradski popКаквото и да обичат,като опънат търнаците,оставят една жива рана,която сърби,та сърби....
16
1
 
2
 
! Отговори
POPADIQTA преди 7 години
Да се правят на мъже
15
1
 
8
 
! Отговори
razgradski pop преди 7 години
за да има кой да готви, чисти и глади...а и секс под ръка...
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жените не обичат обвързани мъже. Създават твърде много неприятности. Като е "free" мъжа на жената и е по-гот.
13
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Приключва я за известно време и отново се връща към другата, Жена. Въпреки обвързан не издържа без другата, Жена. Луд от любов по нея.
12
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много обичат да са обвързани и да създават любовна връзка. Защото в тяхната в повечето случаи, нещо не е наред. И като се влюбят започват истинските проблеми. Държат да са с другата, Жена защото са влюбени. Но, държат и на Жена си. Притиска и двете си Жени.! . Едната я държи изкъсо. Другата твърде близо до себе си.Във всяка една минута да е наясно, какво се случва с нея, как се чувства ТЯ. Милиони пъти се опитва да приключи с другата, но се оказва че е твърде трудно. Когато си влюбен и обичаш.
11
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На ме пък ми харесва да не съм обвързан, живея си живота без да ми мрънкат на главата.
10
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами мъжете по принцип не желаят да бъдат обвързвани, това е мое впечатление. Ако го правят, само за да се докажат колко са сръчни, това е признак на ниска самооценка. До Славянин: Не бъди толкова черноглед, не всички търсят изгода в отношенията си или си правят тънки сметки. Има и идеалисти. Все още!;
9
8
 
7
 
! Отговори
до 10 от славянин преди 7 години
Така е колега, зрелият и свободолюбив човек не подгъзува на никого, това го прави само незрелият и несамостоятелният! Когато си слаб и незрял винаги търсиш някого на когото да се подпираш, защото не можеш да се придвижваш самостоятелно през лабиринта на живота! Истински силните хора са единаци, на тях половинки, третинки, четвъртинки не им трябват!
8
7
 
4
 
! Отговори
славянин преди 7 години
Мъжете които държат да са вързани са психически инфантилни и несамостоятелни, същото важи и за жените, но за тях това до голяма степен е обяснимо, защото живеем в мъжки свят! Жената насърчавала, жената напомняла, да така е, но за да се ползва от постиженията на мъжа, прави си тънките сметки! Отношенията между мъжете и жените и въобще между хората са едно голямо и безкрайно надлъгване, всеки се стреми да използва другия за постигане на собствените си цели и задоволяване на собствените си нужди!
7
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защото си обичат Жената.
6
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не лице приятна жена е. Колкото повече и обесняваш, че е пълна скръб толкова повече прави на пук. Присъщо за първолаците. С акъл на седем годишна. Тя ще ти обясни, че се амбицирала(В какво?) да научи езици, или да прави на пук на всеки му. И да получава всичко на всяка цена, като глезено дете. Ходи и подгъзувай, цял живот.
5
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не се излагай моме да драскаш още повече да правиш неуместни забележки. При условие, че си неграмотна. Ужасно неграмотна и невежа.Ще ти се смеят децата.
4
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само като и видиш паузата от многоточие и "свещена" страшна е.