Жените от зодия Везни си имат и своите слабости

А иначе те са възхитителни същества, любящи, красиви...
23 сеп 2016 17:40, Теодора Драгоева
26
Жените от зодия Везни си имат и своите слабости
Ким Кардашян е родена на 21 октомври; Снимка: splashnews.com

Родените между 23 септември и 22 октомври дами са под знака на зодия Везни. Те са любящи, красиви и приятелски настроени жени.

Известни са и с това, че са приятни и добре балансирани личности. Ако обаче погледнете под повърхността, ще откриете, че те си имат и своите негативни, макар и донякъде възхитителни качества.

Ако сте влюбен в жена от тази зодия, прочетете някои от най-бруталните истини за представителките на този зодиакален знак. Може да ви бъдат от полза:

1. Те са малко странни

"Средните" Везни, родените някъде между 4-ти и 13-ти октомври, са просто... странни. Те са склонни да издават странни звуци по време на сериозен разговор, понякога имат необичайно поведение, често измислят странни танцови движения, а реакциите им понякога са неадекватни.

2. Те са нерешителни

Това няма особено значение, когато решението е наистина голямо, като избор на нова работа или жилище. Когато обаче жената Везни започне да се чуди един час в магазина дали да купи пиле или риба, това наистина може да е изпитание за нейния партньор. Решенията на тези жени винаги са въпрос на живот и смърт, без значение за какво става въпрос. Те маниакално претеглят плюсовете и минусите на всички възможни варианти. След като вземат някакво решение, те често започват да съжаляват и то почти веднага, че е трябвало да "тръгнат по другия път".

Още по темата четете в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: зодиявезниистини
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз харесвам везните по принцип, но е верно, че са си завистливички. Др. недостатък - не може да им се разчита - на другия ден идват със съвсем друго решение по въпросите.
20
1
 
9
 
! Отговори
Пенка от Шишенци преди 7 години
Я сам зодия кантар.Нищу верно няма у тези писания.Ора , лажат ви !
19
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 13Авторката е засегната от това, че:*завижда, че не е везни;* любим мъж я е отвял заради везни;*сегашния е обожавал някоя везни и не я е забравил;*добре съзнава, че диша праха на везните в много отношения;*има една, конкретна везни, която авторката не може да диша - не е наясно с причините, но подсъзнанието знае всичкои пр.
18
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вярно е за красотата. Тя е свързана с хаоса. Хаотичните са по-красиви като млади. Италианците, руснаците, японците имат забележително изобразително изкуство. (Япония е под знака Везни). Германия (под знака Дева) е по типажте, повторяемостта , хилаво изобразително изкуство, мода по-скоро при мъжете, безкрайни словоизлияния.
17
1
 
8
 
! Отговори
Партизанката преди 7 години
Тъй си е... по-хубави жени от тях няма. Моника Белучи също е везни!
16
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 18Както казах, тези така нарченеци астролози взимат човешкия характер и го разделят на 12 части и определят дадено качество на определена зодия. Естествено, че всеки ще се припознае защото всики притежават тези качества. Не знам какво си чел но ако наистина те интересува прочети Карл Сейгън. Астрологията не е точна наука. Хората измислили астрологията не са имали представа от вселената и какви са дори орбитите на познатите им планети. Доказвано е многократно в експерименти, че е лъжа.
15
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Особенно в тази декада, яко флиртуват. Особенно, ако мъжа е с пари ще го оплете в чара си и ще му вземе и последно пени. Независимо, дали е обвързан. Не се свени да му се предложи.
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Незнам дали са глупости или не но скоро попаднах на едно Проучване на рождени дати плюс месеци без да са ЗодийтеИ мога да кажа че бях много Силно ИзненаданОт това което прочетохОтносно мен и мой близки и приятелиПрофилите на всички отговаряха едно към едно с лицата който сравнявах
13
0
 
1
 
! Отговори
до 2 преди 7 години
Брейййй Явно си казал верни неща и си засегнал някоя Везна от Днес.бгКоментарите след твоя саПоказателниБравооооохахахааааааааа
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз съм зодия близнаци каква съм?
11
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Те са любящи, красиви и приятелски настроени жени."Всички до една ли са красиви или ? Питам да знам просто...
10
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"родените някъде между 4-ти и 13-ти октомври"Какво значи "някъде" ??? Тези родени на 5 по-странни ли са от тези родени на 11?
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лелеее, за първи път пишете за недостатъци. Поради что така, чадо мое?
8
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 6За разлика от хората измислили тази глупост Астрологията в момента имаме много по-голяма и добра представа за вселената за да твърдим, че човек роден еди си кога под еди си какъв знак ще има еди си какъв характер. Това е меко казано абсурдно.Всеки човек е ревенив малко или много това няма нищо общо със зодията. Всеки обича да бъде хвален и желан не сам Лъв. Това хороскопа, човешкия характер разделен на 12 и всеки може се припознае в другия стига да смениш имената на зодиите в текста.
7
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 6Защото точно това са зодиите. Небесни тела формиращи форми които са такива само видими от земята. Реално са огромни кълба горящ газ и плазма като нашето Слънце на светлинни години едно от друго и от нас самите и нямат абсолютно нищо общо помежду си за да ми кажете че точно тези слънца сформират моя зодиакален знак и това определя какъв съм или как ще ми е в любовта през октомври...
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Скорпион ужас болезнено ревниви.
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така си мислиш, защото не си бил с Жена Рак. Щом е очертала територия не може да се припарва до мъжа с когото е.
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 4А ти и идея си нямаш колко си наивен.
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 2Всяка една зодия притежава част от човешкия характер. Сигурен съм че ако взема един хорскоп и разменя имената на зодиите хората веднага ще се припознаят както е правено многкратно. Астрологията не е точна наука, дори не е наука. Престанете с тези наивни глупости.Космическите тела нямат никакво влияние върху характера ви. Вие не сте център на вселената спокойно както са си мислили през средните векове когато тази глупост е процъфтявала.
2
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Везните са много Ревниви ужасно РевнивиМогът да бъдат също така Ужасни Натрапници Ако наистина ги обичате и спечелите тяхното доверие ще ви носят на РъцеНо не си и помисляйте да им се противопоставяте те анализират всяко ваше действие След което можете да си сложите Наколенките и Каската за Самозащита Ако разбира се не сте решили Да влизате с тях в Ръкопашен бой