Кои са признаците, че партньорът ви е егоист?

Егоистите смятат, че светът трябва да се върти около тях
24 сеп 2016 20:51, Михаела Лазарова
3
Кои са признаците, че партньорът ви е егоист?
Снимка: outnow.ch

Колкото и да ни се иска, в една връзка невинаги партньорите се разбират напълно. Част от това неразбирателство е различието в темперамента и характера на единия партньор. Егоизмът е нещото, което се оказва най-пагубно за  връзката.

Когато единият партньор е егоист и все дърпа нещата към себе си, прогнозите не са добри. Трудно е и да се постигне някакъв резултат, ако егоистът не признае поведението си и не реши, че иска да се промени.

Кои са признаците, че партньорът ви е егоист?

Показателно е семейството му

Преди да се вгледате в неговите лични качества на характера, обърнете се към семейството му. Ако в семейната история има разводи и раздели, вероятно партньорът ви е възприел част от този модел. Не е задължително, разбира се, но имайте едно наум, ако най-близките му хора са имали подобно преживяване в семейството, най-вече родителите му/ѝ.

Мързелът

Мързелът в много отношения е показателен за това дали човек е егоистично настроен или не. Мързелът е вид техника за самосъхранение. Няма значение дали става дума за мързел при поемане на домашни задължения, мързел при търсене на работа, мързел в леглото или в каквато и да е друга част от съвместния живот – той говори за егоизъм.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 1Не ми се вярва да не си с умна Жена!
1
0
 
7
 
! Отговори
Виктор преди 7 години
Егоист ще бъде до време,когато и покажеш вратата или си тръгнеш,тогава и идва гредата,защото никой не е длъжен на никой и да и търпи капризите.С една дума с тоя ъкъл до никъде няма да стигне,това си е нейн проблем