Знаците, че имате идеалната любовна връзка

Интелигентната връзка предполага правене на компромиси
Обновена: 30 сеп 2016 22:12 | 30 сеп 2016 22:05, Михаела Лазарова
3
Знаците, че имате идеалната любовна връзка
Снимка: outnow.ch

Някои връзки между мъже и жени са не просто връзки, а истински щастливи партньорства за пример. Щастливи и удовлетворени – такива са хората, живеещи и съжителстващи в хармонична връзка.
Ако непрекъснато получавате комплименти за връзката си, за това колко хубаво изглеждате заедно, какви сладури сте и каква хармония лъха от присъствието ви, значи връзката ви наистина е за пример.

Ето и признаците:

Запазили сте индивидуалностите си

Много е важно партньорите да успеят да запазят индивидуалностите си, независимо че са във връзка. Партньорството е важно, но и личностите в него са важни. Ето защо е вредно да говорите за себе си в множествено число. Важно е също да съумеете да запазите интересите и самочувствието си непокътнати, но да се радвате на живота и заниманията си като двойка.

Ако вие и вашият партньор сте успели да съхраните това, значи наистина сте двойка за пример.

Имате си доверие

Доверието е ценност от първа необходимост за връзката. Ако то съществува помежду ви, определено другите трябва да се учат от вас.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
При липсата на любов, обич и уважение разбиране. Такава връзка не може да просъществува! . Никой на никого не вярва. Всеки е Тома неверни за другия.
1
1
 
10
 
! Отговори
Понякога се получава преди 7 години
Такава връзка може да се получи само ако и двамата са свестни, интелигентни, почтени хора и освен това наистина се харесват и обичат.