5 стъпки, с които да привлечете любовта

Трябва ви желание, но и добра стратегия
4
5 стъпки, с които да привлечете любовта
Снимка: outnow.ch

Излизате на срещи и все попадате на неподходящи партньори? Вярвате, че сте готов/а за пълноценна връзка, но все не се получава? Освен ако не сте от щастливците, които са се оженили за ученическата си любов, или от някои други, родени под щастлива звезда, вие се налага да полагате целенасочени усилия, за да създадете щастливо семейство.
Създаването на успешна връзка е като създаването на успешен бизнес – нужна е подготовка, ясна визия, работеща стратегия и постоянни ефективни действия.

Споделяме 5 стъпки, с които да сверите часовника си:

1.Подготвяте се за пълноценна връзка – създавате пълноценна връзка със себе си. 
2.Създавате ясна визия на връзката, която искате, и профил на желания от теб партньор – написани черно на бяло, не само в главата ви;
3.Създавате стратегия за онлайн и офлайн запознанства, съобразена с профила на желания партньор – комбинирате запознанствата на живо със запознанства в интернет;
4.Следвате ясни критерии за пресяване на кандидатите – написвате задължителни изисквания и deal-breaker-и;
5.Излизате на срещи и усъвършенствате стратегията, докато избереш партньор за ексклузивна връзка.

Първата стъпка е най-важна и отнема най-много време и усилия. Всъщност работим върху връзката със себе си цял живот. А тя е най-важна, защото каквато е връзката със самите нас, такава е и връзката със света около нас.

За да сме готови за пълноценна връзка, е необходимо да имаме поне елементарни умения за управление на времето и емоциите си, да сме финансово самостоятелни и да си отделим достатъчно време за срещи. Разбира се, преустановяването на отношения с предишни партньори (освен ако има общи деца) е задължително условие за успех.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като не те желае нищо не можеш да направиш. Беден, богат всички носят чувства святи. Плачат и се смеят. Твоите очи не се ли сливат с неговите, няма как да видите прекрасното в другия. И трептенията на нейния сърдечен ритъм да се слее с твоя. Имате твърде големи различия, раздяла. Нещата не се насилват, те се случват от самосебе си. Когато има флуиди, чувства обич, желание.
3
0
 
1
 
! Отговори
до 1 преди 7 години
Има голяма вероятност бедняшките условия да донесат проблеми във връзката. Но няма гаранция, че богаташките условия ще донесат щастие. А да не забравяме и че материалното се мени..
2
0
 
0
 
! Отговори
MrRobot преди 7 години
Подготвяне, ясна визия, изготвяне писмен профил, комуникация он и офлайн със стриктно отговарящ на профила, управление на времето и емоциите, стратегия, финансова независимост?!?!
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези двамата на снимката наистина изглеждат щастливи.Само че не се уточнява, дали са снимани на фона на фасадата на неговия замък или са в имението, което тъстът е дал на дъщеря си като зестра.Шегата настрана, не всичко е пари, но преди време прочетох някъде един съвременен афоризъм - "Не се плаче по един и същи начин в BMW и в трабантче!" А аз ще добавя, че младите булки и зетьове може би не са еднакво безгрижни и в богаташки дом, и в панелка.