Тайните, които жените могат да запазят от мъжете си

Някои неща могат да бъдат скрити от половинката
Обновена: 3 окт 2016 23:02 | 3 окт 2016 22:51, Теодора Драгоева
14
Тайните, които жените могат да запазят от мъжете си
Снимка: outnow.ch

Не е хубаво да имате тайни от съпруга си, защото честността е най-добрата политика във всеки един брак.
И все пак не е беда, ако скриете някои неща от него, които излишно биха го разочаровали или информация, която просто не го засяга.

Ето и няколко неща, които е приемливо да не споделяте с мъжа си:

1. И вие консумирате нездравословна храна
Ако се опитвате да накарате съпруга си да се храни по-здравословно, а вие самата тайно си похапвате чипс и сладкиши, това не е чак толкова голямо провинение. Би било по-лошо, ако купувате шоколад, но го криете от своя съпруг, за да можете да си го похапвате тайно от него.

2. Той не е най-добрият любовник, който сте имала
Никога не сравнявайте и не коментирайте своя съпруг с мъжете, с които сте била преди него, особено пък пред самия него. Това е информация, която трябва да му спестите. Няма мъж, който да понесе факта, че вие сте имала по-умел секс партньор от него някога. По-разумно е да се опитате чрез правилна комуникация да му покажете как да бъде по-добър любовник, вместо да му натяквате, че очаквате повече в леглото.

3. Майка ви смята, че е можело да си намерите по-добър съпруг
Не си струва да наранявате чувствата на съпруга си с признанието, че майка ви не го одобрява напълно и смята, че той не е достатъчно добър за вас. Без значение какво мисли семейството ви за него, той е ваш съпруг и вие трябва да сте на негова страна, дори да не е перфектен. Да не говорим, че повечето майки смятат, че няма достоен мъж за ценната им дъщеря.

4. Пак сте си купила скъпи чанта и/или обувки
Ако имате конфликти с мъжа си на тема пари и той смята, че харчите за дрехи и обувки твърде много, може би трябва да му спестявате информацията за всичките си покупки.

5. Да споделяте тайни на ваши приятелки
Ако сте добра приятелка, няма да коментирате тайните на своите дружки със съпруга си. Особено тайни от вида, че вашата приятелка е изневерила на мъжа си и т. н. Така вашият съпруг ще се настрои против вашата приятелка, а тя ще се разочарова, че я обсъждате с него. Няма нищо лошо в това да запазите тайните на своите приятели, особено, ако те не засягат пряко вашия съпруг.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: съпругтайнимъжа си
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Един секс ми семеиство при жена му секс няма ли или тя не му дава е това е варианта гледам покраи мен бол такива води любовницата за ушите оная псува пуши пие кафета тормоз ненормална работа место да сй седне
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно мие как със две жени може да си едновременно твоята да знае и ти да си при другата едната секси другата обикновенна какво толкова намира в това което нее създал
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако му кажете, че приятелката Ви си има любовник, той само на думи ще се настрои срещу нея, а тайно ще се опита да я пробва и той.
8
0
 
1
 
! Отговори
Таню преди 7 години
Абе, да не му разказва, какви неща са и намирали у шyндакa. Как като невръстна фенка на Кърт Кобейн се е отдавала на лошите батковци със сплъстените коси и да се радва, че дигитализацията навлезе малко след бурния и престой в щудград... ;)
7
0
 
4
 
! Отговори
Неа до 7 преди 7 години
Да и аз съм на това мнение . Връзката е с човека , не с всички хора.
6
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не мога да го сравнявам с други. Той е уникален за мен. За това съм с него. И разни минали люде, нямат място в нашите отношения.
5
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да не му казвам, мъжът ми само като погледне една жена вече я е преценил, за приятелките ми също, без да му казвам казва, че си има любовник, така ги познава. Ние споделяме всичко, един на друг, просто защото сме като едно цяло. Доста сме изпатили и двамата и това прави връзката ни още по-силна. Иначе моите приятелки доста спестяват от иститата, все нещо си купуват пък го имали от миналата година и бил забравил или втора употреба за безпари.
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всичко му казвам. Как си ходят с любовниците на Спа. Той нищо против, няма. Въпроса е аз тройки да не правя и на друг да се отдам.
3
0
 
15
 
! Отговори
Да, ама не и у нас! преди 7 години
Ха ха, Пена няма да пропусне да му натрие носа с думите "Казваше ми мама да не се затривам с теб!", или "Какви момчета ме искаха, какви *ишки имаха, а аз, глупачката се хванах с теб, защото ми обеща неща, които никога не изпълни!", или "Кой, аз ли съм заприличала на свинкя? Я си виж твоя шкембак, бре!"А как си представяте, в едно обикновено днешно бг-семейство тя да си купи нещо скъпо, а той да не усети? Или да му признае за флирт с друг? Леле, Боже!А свекървето? То пък ако надуши нещо ...
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГОЛЕМИНАТА НЕ Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ НО КОМШИЯТА ЗНАЕ КАК ДА ВЪРТИ ЧЕВЕРМЕТО С МЕРАК ДОКАТО ТИ ПОХЪРКВАШ СЛЕД ПЕТМИНУТКАТА.
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Минко ти си!Разкажи за дамите!