Най-честите интимни грешки, които правим

Пренебрегваме секса
14 окт 2016 23:00, Михаела Лазарова
27
Най-честите интимни грешки, които правим
Снимка: outnow.ch

Много двойки правят грешки във връзката си. Грешките могат да бъдат от всякакъв характер. Най-често те са свързани с интимен разрив в отношенията между двамата. Тези грешки водят до разруха в отношенията и понякога дори до крах на връзката.

Кои са най-честите интимни грешки, които партньорите правят?

Мислят си, че излизането на вечерна среща като в доброто старо време ще оправи нещата

В началото на връзката, когато всичко цъфти от емоции и приятни преживявания излизането на вечеря или на тематична среща вечер е било моментът, в който всички негативи се разсейват. Ето защо много двойки смятат, че като започнат пак да излизат на срещи ще оправят нещата помежду си.

Истината е, че трябва ежедневно да се стремите да се държите и да се чувствате като млади гаджета. Комбинацията от зрялост и младежка любов и лудост е една от най-страстните в една връзка и е ключ към успеха ѝ.

Пренебрегват секса, защото не са в настроение

Вярно е, че хората не са роботи и че понякога наистина не им се прави секс, но също така е вярно, че отхвърлянето на партньора поради липса на настроение не трябва да ви става навик. Болезнено е, обидно е, а и говори за охладнели чувства. Ето защо ако искате да запазите връзката си трябва да преосмислите отказването на секс по тази причина.

Повече по темата може да прочетете в  Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що на 50 са таман секси палави и готини за любовта граници няма може да ни научат на доста нежност и палавост
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 2Те хората любов правят. Не се занимават с родителите си, толкова колкото ти си въобразяваш. Явно не си бил, била обвързан... обвързана.
9
0
 
4
 
! Отговори
Бре! преди 7 години
Къде са другите 15 коментара?!Сигурно Минко пак е разказвал надълго и нашироко какви креватни подвизи е извършил насън.
8
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз съм на 33 години. Казват ми"Страсния". На жена не се отказва. Преди две седмици поканих у дома една руса черноока германка. С български корени. Потопих я в страната на върховното удоволствие за 30-40 минути. А именно в страната на "Страстния"Поиграхме си на блаженство, страст и удоволетворение. След, ден два пак ми звъни за още.
7
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз съм на 33 години.Казват ми "Страстния". Вкарвам ги за 30-40 минути в страната на "Страстния". След, това ми звънят за още. Обичам руси чернооки дами. На жена не се отказва.Каня ги у дома и ги изпращам до вкъщи, след като са били в страната на върховното удоволетворение. А именно в страната на "Страстния".
6
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Минко, тази счетоводителка да не е на 50 години. Хе...! Минко си пада по баби. Не ми се вярва да е млада и счетоводител на енергийна компания.
5
1
 
7
 
! Отговори
Кристияно Аналдо преди 7 години
Търся телефона на кмета на Симитли ,че не ми стига само Бадр Хари. Ще му направя члена златен. Мароко не е много далече от България. Пък и мечтая за тройка с двама мъже. За кмета на Симитли говори цял свят.
4
0
 
14
 
! Отговори
Кмета на Симитли преди 7 години
Аз не смея да кажа какви са грешките, че уволниха ортака. Шефа на милицията. А с Бойко си се издънихме, кат Николета Валери.
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До минаващТя се е б е със всичко. Нищо, че е главна счетоводителка на енергийна компания. Женени, разведени, турци, гърци, евнухи. Роми. Минко и го е натопорчил. Второто име на счетоводителката е общата, явно.
2
0
 
6
 
! Отговори
....... преди 7 години
..... Още щом влязла, докато казвала "Добър ден", едната от лелките се провикнала: "Ленче /променям името/, знаеш ли, че и аз правя така? Когато с моя мъж имаме интимен контакт, и аз слагам под мен една кърпа, за да не цапаме чаршафа!"Било като гръм от ясно небе - станало ясно, че точно преди младата булка да се прибере, лелките са коментирали, че тя "е научена сигурно от майка си какво да прави, за да не си цапа чаршафите. Браво на сватята!"Така научила, че "скъпият" споделя всичко с маминка!
1
0
 
9
 
! Отговори
И още нещо преди 7 години
Обсъждат и най-интимни подробности с маминката си, без да се съобразят с навика й да коментира с приятелки, роднини и съседки всичко, научено от дъщерята относно зетя /или наученото от сина относно снахата/. Подценяват и това, че някои от информираните по този начин лелки обичат да разпространяват клюки, а други - да дават съвети с най-добри намерения.Пример: Моя приятелка, само няколко седмици след сватбата си, прибирайки се от работа, заварила точно такава група лелки у тях, на кафе .....