Ричард Гиър и неговата формула за щастие

Научете се да казвате „Желая ти щастие!"
16 окт 2016 22:05, Михаела Лазарова
0
Ричард Гиър и неговата формула за щастие
Снимка: Reuters

Той е един от най-чаровните холивудски актьори, който преди години преоткри себе си чрез източната философия. Ричард Гиър безспорно е личност, която вдъхновява не само като актьор в многото си екранни образи, но като човек, който говори с невероятна страст и същевременно с примирение за Изтока.

В следващите редове споделяме една формула за щастие, упражнение за нас самите. Това са няколко думи на Ричард Гиър, които ще ви накарат да се замислите над доброто и злото и над собственото си щастие.

"Налице е едно силно упражнение, но съвсем просто, което аз започнах да правя преди много, много години. Когото и да срещнех по пътя си, било то човек или насекомо, първата мисъл, която ме изпълваше по отношение на това същество бе „Желая ти щастие!".

Това напълно променя това, което се случва между вас и това същество. Казвам го от личен опит. Понякога е много трудно, когато срещнете врага си, когато попаднете лице в лице с неочаквано трудна ситуация. И в този момент вие получавате възможността да създадете повече пространство около себе си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари