Това са зодиите с най-силна интуиция

Скорпионите са едни от тях
22 окт 2016 12:42, Михаела Лазарова
6
Това са зодиите с най-силна интуиция

Интуицията е чувството, на което по-често дамите се доверяват. Онова усещане, което не спира да ни човърка отвътре, желанието да вземем най-правилното решение или предчувствието, че нещо ще се случи. Всеки разчита на интуицията си малко или много, но представителите на три зодиакални знака притежават най-силната интуиция. Вижте кои са.

Риби

Представителите на зодия Риби са едни от най-големите мечтатели в зодиака. За тях духовното е много важно. Стремят се да бъдат в постоянен вътрешен мир, за да могат да систематизират добре мислите си, да си начертаят планове, които ще им помогнат да реализират мечтите си.

Винаги се ръководят от инстинктите си. Често се оказват подготвени и за сложните ситуации. Затова не се опитвайте да мамите Рибите, те лесно могат да разпознаят, когато някой е некоректен към тях, защото силната им интуиция рядко ги подвежда.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Най-точният тест преди 7 години
за да проверите "що за *** съм" е този на Бригс-Майерс, 16 личностни типа. От всички тестове от популярната психология този е най-смисленият. Безплатен е (има и български сайт) и има някаква логика при определянето на характерите, за разлика от зодиите и разните тем подобни щуротии.
5
1
 
8
 
! Отговори
Най преди 7 години
Големите Неверници,Лъжци и Манипулатори са Рибите....факт...
4
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изумително е как все още има хора които вярват в хороскопи и астрология... А уж човека бил интелигентно същество, ужас.
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боже, за всеки е ясно че раците са с най-силна интуиция!! Всичко предвиждат и четат мисли, ама са добрички и не се опитват да ти навредят, а се отнасят с разбиране. Докато скорпионите са също интуитивни, но доста "хапят " и са малко злобнички. Рибите са непредсказуеми и малко странни. Те всички са водни знаци, значи са надарени с интуиция : )
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
рибата наистина е тъпо животно ! ... и снаха ми !
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това го е писала някоя от зодия Риба. По принцип Рибата е ужасно тъпо животно. От де мисъл и усет? Нещо пак се объркахте? Или някой ви обърка, отново.