Признаци, че любовта си е отишла

Нуждаете се от постоянно напомняне, че той или тя ви обича и държи на вас
23 окт 2016 18:07, Михаела Лазарова
12
Признаци, че любовта си е отишла
Снимка: outnow.ch

Любовта може да бъде като вихрушка от емоции. Истинската любов не е лишена от кризи, трудни моменти и сълзи. Влюбените често си слагат розови очила и са готови на всичко за половинката си. Но съществува много тънка граница между това да си влюбен, да те обичат истински и това да бъдеш емоционално зависим.

Хората страдащи от тази емоционална зависимост трудно успяват да осъзнаят, че се намират в капан, който разрушава живота им и ги възпира от това да бъдат истински щастливи в любовта. Емоционално зависими или влюбени сте? Вижте 14 признака, че във вашата връзка любовта си е отишла.

1. Често изпитвате ревност, когато партньорът ви прекарва времето си с други хора, като приятели, колеги, роднини.

2. Вашата половинка ви принуждава или вие сами се чувствате длъжни да се отдавате по-рядко на любимите си занимания, на взаимоотношенията, които допреди вашата връзка са били важни за вас.

3. Развили сте силно собственическо чувство към половинката си и дори изпитвате страх той или тя да не ви изостави.

4. Готови сте да промените нагласите си, предпочитанията си, дори политическите си разбирания и симпатизирането на спортни отбори, за да удовлетворите половинката си.

5. Когато партньорът ви не е с вас, вие се чувствате празни, самотни, отегчени.

6. Нуждаете се от постоянно напомняне, че той или тя ви обича и държи на вас.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Минали са две петилетки от раздялата. Всеки е имал, през това време своя живот. Мъжа/Жената която са обичали и все още обичат. Не разбирам, как ще влезеш в чужда връзка, брак? Тя/Той са ми бивши, ще се върна. Алооо, как с кои очи на кой стан ще тъчеш? Тя е обвързана, той е обвързан. Имат нов живот. К, во означава връщам се след 15-20 години. А другия мъж/жена? Това е семейство, как така и ти вече нямаш работа, там. Своя живот го ковеш на база лични чувства и преживявания, а не на чужд гръб.
11
0
 
3
 
! Отговори
на младини сеРазвели преди 7 години
а после, над 60-год. възраст искат да се върнат при жена си, която вече отглежда внуците им. В два от случаите бившите им жени ги приеха.Една друга пък, изоставена от съпруга си когато е била бременна с второто им дете, а първото е било тригодишно, прие обратно нехойовеца. И двамата са на 56-57 г. Той НЯМА НИТО ЕДИН ДЕН ТРУДОВ СТАЖ. Продал, изял недвижими имоти от дядо си, живял 5-6 г. с много по-стара от него за да го храни, но тя го изгонила и сега се присламчи при бившата, в нейния бащин дом
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
той отново се сеща за онази жена, с която би могъл да създаде хубаво семейство, защото е стабилна, грижовна, научена да домакинства. Само че на младини не му се е ангажирало с брак. И като му застарее зад//ни//кът и вече я няма майка му, за да му слугува, господинчото се сеща за свясната жена, която някога е зарязал. Ако не се е омъжила, пак започва да се усуква около нея. Не й е направил деца, но няма нищо против тя да го гледа на старини. Знам и няколко хаховци, които на младини са се развели
9
0
 
5
 
! Отговори
Подкрепям №6 и №7 преди 7 години
Глупаво е човек да премисля непрекъснато миналото и това да пречи да се живее пълноценно в настоящето. Хубавата част от живота ни е прекалено кратка, за да я прахосваме в тъга за някой, който не ни цени.Но само едно нещо не е точно така, както го пише 6. Някои мъже се връщат към жена, която веднъж вече са изоставили, но това обикновено са големи егоисти. Просто е преценил, че в предишната връзка му е било по-добре. Или, след като се нахойка, а майка му остарее или почине, той пак търси тази
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Още повече да му отдавате, това уважение и да го каните на РД. А, той не пропуска да ви унизи с новата си жена. Е.., ако не бяхте го поканила на РД, нямаше да се чувствате, така.
7
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мъжете са друга мяра. Жената е по всеотдайна, любяща, без кортистна, нежна, крехка и мила. Обичат с душа и сърце. Мъжете не са такива. За това Жените, трудно преживяват раздяла, изневяра. Докато, мъжа се дави в алкохолно опианение. Хваща поредната, която по знайни и незнйни обстоятелства му става жена. Вие се топите от мъка по него, докато той гради своето ново семейство. Не заслужавате подобна участ. Мъжете понякога са много коварни в постъпките и действията, спрямо жените. Никаква милост.
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много Жени са мазохистки. Живеят в миналото и не могат да имат сериозни взаимоотношения в настоящето. С надежда, че мъжа ще се върне при тях. Не, няма да се върне при вас, защото обича друга. Свиквате с този факт и продължавате да живеете в настоящето. Своя живот, а не този с бившия ви мъж.
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ти, защо го каниш на РД, при условие, че има друга жена?
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В прав текст, като ти каже че трябва се разделите, нищо не може да направите.
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако мъжа ви дойде на празненството за рождения ви ден с друга жена има вероятност той да не ви обича така както преди
2
0
 
3
 
! Отговори
до 1 преди 7 години
Твоят Минко нали щеше да умира. Или понеже го писа женен, да го считаме пътник. Тук е глас от отвъдното.
1
2
 
5
 
! Отговори
хахаха преди 7 години
Чакате на опашка пред вратата на Минко 47-годишния и все не ви идва реда - по-ясен признак от този...