Сигурни знаци, че вие сте неговата любима жена

Карате го да се чувства страхотно
28 окт 2016 23:00, Михаела Лазарова
14
Сигурни знаци, че вие сте неговата любима жена
Снимка: outnow.ch

Когато сме във връзка неминуемо си задаваме въпроса дали сме избрали точния човек. Дали този, на когото отдаваме времето, вниманието и чувствата си е онзи, с когото ще прекараме остатъка от живота си.

Другият въпрос, който си задаваме е дали ние самите сме точните за него, за партньора ни. Вероятно и той се пита същото. За да разберете дали ви възприема като единствената за него и дали ви смята за своята бъдеща спътница в живота, обърнете внимание на следните признаци:

Той показва най-доброто от себе си, когато е с вас

Двойка сте, виждали сте се един друг във всякакви ситуации и сред всякакви хора. Но ако определено ви прави впечатление, че той вади най-хубавото си "лице", когато е с вас, то определено вие го карате да сияе. Той ви възприема като негова избраница и това само трябва да ви радва.

Карате го да се чувства страхотно

Когато виждате, че партньорът ви се чувства прекрасно във ваше присъствие, то определено трябва да сте поласкани. Ако се вгледате по-старателно в поведението му ще установите лесно дали се преструва или е искрен. Искреността трудно се изиграва. Тя се издава в усмивките, прегръдките, нежните смеещи се очи, обърнати към вас, докосването до ръката ви.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вярно!
2
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лудницата пак ли има почивен ден, та пациентите й са на свобода? И си мислят, че се казват Минко?
1
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
1. Яде с огромен апетит всичко, приготвено от вас и винаги си иска допълнително.2. Търси винаги и само вас, когато му е нужен секс.3. Споделя с вас всичко, което го вълнува. Е, може да има някои дребни тайни, както всеки човек, но винаги, без да го питате, ви казва какво го е впечатлило, какво го вълнува, а също така се интересува от мнението ви и се отнася сериозно към съветите ви.