Какво трябва да знаете за женското либидо?

Стресът е основният убиец на либидото
8
Какво трябва да знаете за женското либидо?
Снимка: outnow.ch

Женското либидо е истинска загадка. Загадка, която обаче може да бъде разгадана, стига да се вслушате в тялото си. А и стига да знаете някои важни неща за женската сексуалност. Открийте тайните на своята сексуалност и желания като опознаете малко повече либидото си и как то се променя с времето и годините.

Либидото не е еднакво във всяка възраст

Не се плашете, ако усещате промени в сексуалното си желание. Това е напълно нормално. С годините то се променя. Обикновено в средна възраст се засилва, но поради определени причини може и да има спадове. Промени в либидото може да има и на месечна база. Това не означава задължително, че страдате от сексуален проблем.

Мозъкът е най-големият сексуален орган

Не мислете, че гениталиите ви са най-възбудимата част от вашето тяло. Не бихте имали всички тези прекрасни усещания по време на секс, ако главно участие не взимаше мозъкът. Той е спусъкът, който отключва сексуалната енергия и обработва усещанията. Той подтиква, той възбужда, той контролира сексуалността ви.
Ако една жена е потисната емоционално, съвсем естествено е либидото ѝ да е понижено и обратно.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жените нямат либидо.Скучни са, бавни са, мислят по 100 пъти за един секс... Абе слаба работа.Аз на това не му викам либидо....такова имат мъжете....
1
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кредитните карти са основния реаниматор на женското либидо.