Как да повишите желанието за секс?

Премахнете стреса преди секс
8
Как да повишите желанието за секс?
Снимка: outnow.ch

Либидото е нещо, което може да бъде повлияно не просто от секси думи, секси намеци или хапчета и разни афродизиаци. Има простички неща, които бихме могли да правим всеки ден, с които да повишим желанието си за секс и в крайна сметка да подобрим отношенията във връзката. Кои са те?

Правете си повече срещи

Срещите са хубаво нещо. Карат партньорите да се стараят да се впечатляват един друг. Много често с течение на връзката забравяме да правим онези малки неща, които сме правили в началото. Ако заживеем заедно с партньора пък съвсем оставяме на заден план срещите. А не трябва, защото те са онзи гъдел, който ни кара да се чувстваме отново влюбени.

Сменяйте противозачатъчните хапчета

Не е препоръчително да си карате на едни и същи хапчета с години. Сменяйте ги от време на време, защото някои видове могат да потиснат либидото ви. В различните разновидности противозачатъчни има различна хормонална дозировка. Ето защо могат да влияят по различен начин на либидото ви.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: либидосекссекс пози
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Моля, обяснетехахах,браво,мерси за смеха ,и много точно казано,а иначе желанието за секс се връща и с помоща на пазаруване в мол,екскурзия я до париж,я до рим,ами пътешествия,това е истината,трябва човек да пътува,да се чувства жив,защото битовизма убива всичко..е моя-никъде не ме води,до една румъния неще,добре,че съм пътувала сама,та да видя свят,и сега?сега вече не се чувствам жива,няма авантюри-няма тръпка!а да мисля какво ще се яде-това не ме прави щастлива.мъже-изненадвайте жените си.
3
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Слагате си плакат на Цецка в спалнята. После поглеждате цецка, поглеждате жената и си казвате:"Каква хубава жена съм имал"И я почвате.
2
2
 
8
 
! Отговори
Дърт мераклия преди 7 години
Стар виц: Иванчо заедно с класа си, воден от две учителки, излизат от посещение в кравеферма.Иванчо върви зад двете учителки и "без да иска" слуша разговора им: -Колежке, видя ли, че бикът скочи 4-5 пъти за един час ! Каква потентност, каква страст!-Да, видях...А моят я скочи в седмицата веднъж, я не скочи....-Другарко, другарко!-обадил се изодзад Иванчо-А вие видяхте ли, че на бика му смениха 4-5 крави за един час???
1
1
 
20
 
! Отговори
Моля, обяснете преди 7 години
за срещите.Значи, двойката от години е вече семейна. За да съживи някогашния любовен "гъдел", как да си организира среща?Например, той ѝ се обажда в службата и казва "Хайде да се видим довечера на нашето място!" И тя, развълнувана, моли шефа да я освободи от работа 2 часа по-рано. После тича на фризьор, отбива се у дома, за да си сложи най-хубавата рокля и скъпия парфюм. Срещат се в една градинка и сядат на закътана пейка, за да се целуват.После се прибират и той пита "Що няма вечеря, ***?"