Знаците, които доказват, че сте твърде зает за любов

Вероятно това са причините все още да си нямате гадже
11 ное 2016 22:10, Теодора Драгоева
9
Знаците, които доказват, че сте твърде зает за любов
Снимка: outnow.ch

Ако отдавна чакате да срещнете любовта, но това все не се случва, може би причината е в това, че нямате време за сериозна връзка.

Възможно е да не осъзнавате, че сте твърде зает с кариерата си или че все сте уморени вечер и не ви се излиза, и че именно за това си стоите необвързан.

Ето и няколко признаци, които доказват, че сте твърде зает за любов в момента:

1. Нямате време да излизате вечер, дори и през уикенда
Ако всяка вечер се прибирате от работа директно у дома, едва ли очаквате да имате бурен любовен живот. Необвързаните хората, които странят от социалния и нощния живот, много по-трудно имат шанс да срещнат някого в любовен план. Дори да сте изморени в петък вечер, насилете се да излезете с приятели на заведение, не се знае кого можете да срещнете.

2. Пътуването е синоним на рутина за вас
Възможно е да нямате време за любовен живот, ако работата ви е свързана с много пътувания, а когато сте си у дома, прекарвате времето си в оправяне на багажа от и за тези пътувания. За да изградите сериозна връзка с потенциален нов партньор, ще ви трябва известна стабилност и ще трябва да намалите въпросните пътувания.

3. Не можете да си позволите да поканите човек в дома си
Възможно е да се срамувате от разхвърляния си дом, да не сте много гостоприемен или да живеете с роднини/съквартиранти и за това да не водите потенциалните си гаджето у дома. Това обаче е проблем, защото така и няма да успеете да се сближите твъдре много с нито един от хората, с които излизате по срещи и нещата все ще се разпадат още в началото.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: Заетилюбовгадже
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Привнасям. Допринася.
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 1 "Привнсям" е синоним на "допринася".
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Умението да водиш разговор. Умението да сдържаш отрицателните си емоции. Репетирайте. Да ви кажат лоша новина, която засяга вас. Умението да се владееш. Да си приятен, дори когато е твърде кофти. Все пак хората не са виновни за това. Не е нужно да си го изкарвате на тях. Репетирайте.
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Проблема е в междуличностните отношения. Не приятен за околните в общуването. В личен план партньора не те пожелава. Това води до разпад в една връзка. Разваляне на взаимоотношенията с околните .
5
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това ви пречи да продължите в настоящето. Пропуска на препинателен знак и буква е поправимо. Не е поправимо , когато сте обременен. Това влияние ще ви обърка във времето и изолира от социалния живот.
4
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 3Отдаваме значение на маловажните неща и оставаме слепи за важните. Всеки вижда и чува, това което му е угодно. И в живота.., свой така сте? Присъщо за повърхностите хора. Без принципи, без идея. Без поставена цел. Ден да дойде, друг да мине. Вглеждането в другите ще ви донесе пропуски. Ако изгрдите принципите си, научите се да ясно да ги отстоявате. Ще имате напредък в общуването. Емоционалния багаж, който имате ще ви дистанцира от околния свят. Вие живеете в миналото. Отърсете се.
3
1
 
2
 
! Отговори
1 и 2 преди 7 години
Хубави мисли, но сте ги изразили по доста хаотичен начин и граматически неправилно. Което прави съжденията ви разпокъсани, логически несвързани и трудни за асимилация: )И с твърде много правописни грешки.
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да преосмисли, изминали събития за да даде бъдеще на това, което му предстои. Да си даде сметка за това за което съжелява днес, да не го прави за вбъдеще. Или да има умението да промени недоразумението и не на място изречени думи. Да търсиш извинение някому значим за теб не е унижение. Напротив! Опрощение е! Гордост! Качество присъщо. За хора които не се свенят да поискат прошка (поправка) когато са сгрешили. Познанието да търсиш. И намираш себе си всеки ден. Да привнасяш мир и любов.
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Една обоснована причина да спре да пътува? Да намали пътуванията? Да спре да изкарва пари? Има възможност прави го. Кой го чака у дома за да желае да бъде вкъщи, повече време. Кой да му поддържа дома? Разхвърляните хора са по креактивни с уникални идеи. Не е мерило, че не е добър и разбран човек. Когато се утърси от тежката раздяла и намери неговата Жена, тогава нещата ще се получат, като с магия. След раздяла, кофти връзка, човек има нужда да остане със собственото си "аз".