Да се омъжите ли за него? Какво съветват звездите

"За" и "против" да взимате точно този мъж за съпруг
12 ное 2016 18:37, Теодора Драгоева
9
Да се омъжите ли за него? Какво съветват звездите
Брад Пит е зодия Стрелец. Роден е на 18 декември; Снимка: gettyimages.com

Добре е преди да кажете „да“ на любимия мъж да се замислите добре за всички плюсове и минуси на това да се омъжите за него.

Ако решите да се обърнете към астрологията преди да сключите граждански брак, ще сте по-наясно в какво точно се забърквате.

Звездите могат да ви насочат към всички „за“ и „против“ на това да вземете за съпруг точно този мъж, базирано на неговия зодиакален знак.

Овен
Вие сте щастливка – с този мъж никога няма да скучаете. Той е забавен, любящ, див, амбициозен и вълнуващ.
Проблемът е, че той е склонен да действа винаги по своя си начин, без да се съобразява с вас, а това е малко егоистично и може да започне да ви дразни с времето.

Телец
Добрата новина е, че този мъж е лоялен, разумен, трудолюбив, надежден и като цяло почтен човек. На него ще можете да разчитате през целия си живот.
Лошото при него е, че той е малко скучен и невинаги успява да оцени малките удоволствия в живота. С други думи, той няма да е много толерантен към вашия свободен приключенски дух (ако имате такъв).

Близнаци
Този мъж е роден с дарбата да бъде отличен събеседник – интересен, оригинален и интелигентен. С него никога няма да ви е скучно и винаги ще има за какво да разговаряте.
Въпреки това, той е човек, който рядко е готов да изслуша половинката си. Освен това нуждата му от разнообразие в живота прави за него трудна мисията да поеме дългосрочен ангажимент, какъвто е бракът.

Рак
Този мъж ще ви носи на ръце и цял живот ще се грижи за вас като за принцеса. Той е свестен, разбран, любвеобилен и семейно ориентиран.
Що се отнася до недостатъците му, той има твърде високи очаквания към половинката си, очаквайки тя да бъде точно като майка му. Склонен е и към мрачни настроения.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
polipantev преди 7 години
Най-добре да се застреляте. Звездите ви го казват отдавна!
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имаш напредък.
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Козирозите са презрени долни същества. Живеят си в някакъв собствен филм и си имат някакви въображаеми врагове. Липсва им достойнство и са зли. На ръба или чисти психопати и егоисти. Обичат да играят и жертва. Използвачи. Скорпионите може да са отмъстителни, но имат някаква класа и харизма, чужди на козирога. (Наличните данни са наблюдавани при повече от един субект).
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Козироги са патологичени егоисти. Артисти. Лицемерни, непремерени използвачи. Днес е с теб, утре е против теб. Днес те люби, утре те е разлюбил. Ролята"аз съм влюбен до уши" вече му стои, толкова много си е повярвал. Любовника да го играе най-много му приляга. Достиен за Оскър. Наградите Еми. Ненадминат лавиращ играч. Не се е наиграл. Но и предател. Патологичен лъжец, из кости. Вяра не хваща, докато я има след туй, а дано, но надали.
5
0
 
2
 
! Отговори
До 3 преди 7 години
Не можеш ли да броиш, бе, бате?Ако не е излизала поне с няколко момчета, как да избере правилния?
4
0
 
5
 
! Отговори
Ервин Ромел преди 7 години
Ако звездите вещаят няколко цифрена банкова сметка, то тогава той е правилният избор за вас.
3
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Три несъответствияКато гледам опита ти с по трима от всяка зодия... какво всъщност работиш?
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дали да се ожените за нея - звездите винаги казват "не".
1
1
 
5
 
! Отговори
Три несъответствия преди 7 години
"Стрелецът" до мен съвсем не е нетактичен. Когато между нас възникне спор, той изслушва аргументите ми и успяваме да стигнем до решение, което удовлетворява и двама ни. Той умее да прояви отстъпчивост и толерантност. В отделни случаи, като мине време, оценявам, че е отстъпил единствено от кавалерско чувство, оценявам това и си взимам бележка.Някога излизах с двама "Везни" подред - темерути и неромантични, а също и с един "Рибок" - сладур и възпитан, но патологичен егоист, понякога и използвач.