Какво правят щастливите двойки, за да запазят хармонията?

Готвенето е интимен ритуал, който сплотява хората
19 ное 2016 13:17, Михаела Лазарова
2
Какво правят щастливите двойки, за да запазят хармонията?
Снимка: outnow.ch

Сексът и интимността са съществени за една истинска и пълноценна връзка. Но има и ежедневни навици, които скрепяват още повече близостта между двама обичащи се души. И тези неща нямат нищо общо със секса. Те са на друго ниво и допълват интимността по един емоционален начин.

Кои са трите неща, които двойките с успешна връзка правят?

Спортуват заедно

Спортът свързва хората на друго ниво. Когато и двамата партньори се стараят да изглеждат добре за себе си и за другия и най-вече го правят заедно, това скрепя връзката им до съвършенство. Да усещаш как сърцето ти бие едновременно в един ритъм с това на партньора ти е неповторимо.

Освен това спортът повишава нивата на хормоните на щастието. Когато сте двамата и заедно преливате от енергия и серотонин, няма как любовта ви да не стане по-силна.

Готвят заедно

Готвенето е интимен ритуал, който сплотява хората, дава им топлота и смисъл да продължат напред. Храната е извор на обич, на усещане за уют, истинско благо. Успешните двойки не просто се хранят заедно – те приготвят храната си заедно и се наслаждават на всеки миг, прекаран в този вкусен и сплотяващ ритуал.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
1
 
! Отговори
ККК преди 7 години
Всеки може да се научи да готви и да приготвя храната си сам. Инак няма да сме на първо място в света по заболели от кучешка тения. Дюнерите определено НЕ СА РЕШЕНИЕ, А ПРОБЛЕМ! Моля размислете върху това.
1
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Глупости!