Зодиите говорят: От какъв тип мъже да стоите далеч

Тези партньори ще ви направят нещастна
28 ное 2016 23:00, Теодора Драгоева
24
Зодиите говорят: От какъв тип мъже да стоите далеч
Снимка: ELLE

Всяка жена трябва да стои далеч от определен тип мъже, предвид нейния собствен характер. Става въпрос за мъжете, които биха я направили нещастна и които не биха могли да ѝ дадат това, от което тя има нужда.
Ето и какви мъже трябва да избягвате на всяка цена, въз основа на вашата собствена зодия:

Овен (21 март – 19 април)
Вие трябва да стоите далеч от мъже, които са твърде обсебващи. Такива, които искат да бъдат с вас нонстоп и очакват от вас да им връщате обажданията, есемесите и имейлите незабавно. Вие сте жена, която има нужда от лично пространство. Трябва да си намерите мъж, който да уважава вашето желание за независимост.

Телец (20 април – 20 май)
Вие не трябва да си губите времето с педантични чистофайници и страхливи мъже. Такива, които се плашат от паяци, буболечки и внимават да не се накалят или изцапат, и затова ви отказват разходки, излети и пикници из природата – нещо, което вие обожавате. Вие имате нужда от мъж, който да обича природата като вас и да може да оцелява и в по-сурови условия на открито.

Близнаци (21 май – 20 юни)
Вие не можете да бъдете с твърде емоционален, мекушав мъж, който е готов да ви прости всичко, стига да бъдете с него. Тази връзка няма да бъде здравословна за вас. Ако искате да изградите стабилни, дългосрочни отношения, трябва да си намерите партньор, който да е готов да ви постави на място. Някой, който не би търпял глупостите ви, но и човек, който не би ви наранил умишлено.

Рак (21 юни – 22 юли)
Вие сте жена, която има склонност да се влюбва в лоши момчета, а именно от такива трябва да стоите надалеч. Трябва да разберете едно – няма да можете да промените нрава на такъв мъж или да го накарате да се установи само с вас. Такъв тип мъж ще ви тормози години наред, докато вие се опитвате да го превърнете в любящ и грижовен съпруг. Това просто няма да се случи.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това, че сте гръцки п*****и, го знаят всички.а по темата - благодаря за о********о на трите ми задни букви и прав е този, който съветва да се пазим от балканци - ***, груби, пишман манипулатори, без групата си нищо не струват, нямат самоуважение - респективно не уважават другите, а изискват и уважение и подчинение. Предпочитат публичността вместо истинска връзка - комплексари.Голям смях - повечето екземпляри смятат, че е голям проблем да си сама.
19
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Далече от Риби и Близнаци!
18
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този път статията си струва. Има много верни неща, казани по завоалиран начин. Казвам ти , дъще - сещай си, снахо!
17
1
 
12
 
! Отговори
Бай Миле преди 7 години
Скъпи жени, май не разбрахте, че никой мъж/жена не ви е длъжен?! Плюс това милионерите намаляха с по 2-3 нули. Следователно извода е - гледай те си живота с нормални мъже, не гледайте материалното, че накрая самички ще си умрете! А и както казах всички жени ако можеха да йм угодят материално всички мъже то криза нямаше да има...акъл дами, акъл малко. Живейте си живота и си намерете сериозни половинки по душа, а не по злата....ай със здраве
16
4
 
1
 
! Отговори
сатана преди 7 години
стойте на страна от мъжете бъдете сигурни и те
15
2
 
11
 
! Отговори
|V|art!n преди 7 години
А статията има ли нужда от коментар? Поредното жълто ако. Аз попадам в една от тези категории, да казвам ли на жената да ме зарязва :))
14
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На 100% е вярно написаното в статията.
13
0
 
11
 
! Отговори
|V|art!n преди 7 години
Наблюдавам следния феномен - българските жени в Германия избягват български мъже. Веднъж на едно купонче ги чух как една им разправяше ама какво правите с тея българи, що не си хванете по някой германец?. Смешно ми стана тогава, но като се замисля въобще даже не е смешно, а доста тъжно. И това от жени, които имат нагласата, че парите не са всичко и сами си изкарват доста добри пари като завършили немски университети :)
12
3
 
1
 
! Отговори
Митака преди 7 години
Има някаква дискриминация на Водолея според мен, винаги в негативните класации е включен, а в положителните никога...... Знам, че всички ги е яд на водолеите, че са най-свободолюбиви и независими.
11
5
 
1
 
! Отговори
Само Бог спасява преди 7 години
"Защото под небето няма друго име, на човеци дадено, чрез което трябва да се спасим" (Деян. 4:12)Който вярва в Сина, има живот вечен; който пък не вярва в Сина, не ще види живот, и гневът Божий пребъдва върху него.(Йоан 3:36). Слава на Божието Име.
10
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От БЪЛГАРСКИТЕ МЪЖЕ! Без значение зодията. Такива като по-долу разписалите се. Че имате телефони и таблети е ясно. Но да бяхте прихванали и малко култура и знания покрай интернета, нямаше да е зле, вместо да демонстрирате простотията си под всяка статия, скрити зад паравана на анонимността. Колко сте жалки!
9
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Големи тьпотии и глупости в статията
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Статията, как разкюбват различните зодии е вече извън рамката.
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 7Явно се изживява, като врачка от Рила планина.
6
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Росицая отивай да бачкаш ***
5
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искам да знам как автора на статията е стигнал до тези изводи базирано на астрологията което е нещо като гледане на кафе и хвърляне на боб.
4
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Рецептата за щастливо семейство е секс и кекс. Жената не бива да отказва ни едното, ни другото!
3
10
 
6
 
! Отговори
Росица преди 7 години
От стиснати!
2
3
 
0
 
! Отговори
з н а й к о преди 7 години
До 2А ти таквиз ни ърексваш нъл тъй
1
10
 
15
 
! Отговори
XXXXL преди 7 години
Такива, на които долният кратунек е като на малко тигърче главата. Ще ви направят отворите като ръкава на расото на дедо поп...