Каква ще е 2017-а? Отговаря астрологът Петя Георгиева

На любов ще се радват всички зодии, Везните на благополучие
14 дек 2016 08:07, Михаела Лазарова
12
Каква ще е 2017-а? Отговаря астрологът Петя Георгиева
Снимка: freeimages

Петя Георгиева е астролог и от години изготвя астрологичните прогнози за Az-jenata.bg. По образование и професия е икономист, но още във 2-ри курс се запалва по астрологията и особеностите на зодиакалните знаци. Но тъй като това се случва по времето на социализма, достъпът ѝ до сериозна литература за астрология се оказва почти невъзможен.

С течение на времето, с идването на демокрацията и широкия достъп до интернет, Петя успява да премине подходящо обучение, с което си помага да систематизира натрупаните до момента знания.

В момента се занимава с астрологични прогнози и както сама споделя, прави това с още по-голям интерес от преди.
Обърнахме се към Петя с молба да отговори на нашите въпроси относно какво ни очаква през новата 2017-а година и какво ни вещаят звездите за годината на Петела, според китайския хороскоп.

Каква е вашата астрологична прогноза за 2017-а година?

Нека видим каква е вибрацията на 2017 г. според нумерологията. Сборът на числата е 10, което означава, че вибрацията на годината е 1, а то е олицетворение на началото, на самостоятелност, на лично участие и независими действия.

С други думи казано през 2017 г. ще можем да разгърнем личния си потенциал и напредъкът ни ще зависи предимно от умението да действаме активно и да се възползваме максимално от обстоятелствата, дори от трудностите.

След това нека анализираме всяка цифра от годината поотделно, а именно:

2 – чувствителност, хармония и грижа. Тенденция, която ще продължи за целия период, в който годините започват с цифрата 2, защото тя е свързана с Луната. Хилядолетие, в което хората ще се подкрепят и ще търсят мир.
0 – съзнателни решения на колективното мислене. Нулата е дълбока, невидима сила, скрита енергия. Тя подсказва наличието на потенциал или на разумен стремеж към промяна.
1 – повтаря се, свързваме го с Марс. Потвърждава силата и единството на Вселената. В позитивен аспект го свързваме с човешката амбиция, а в негативен – с човешката агресия. Което трябва да ни подскаже, че ще сме свидетели и на едното, и на другото.
7 – свързваме го с Нептун, който олицетворява духовния растеж. Символизира един цял трудов цикъл – седмицата, природата, планетариума, ритъма на живота... На 7-мия ден се отпочива, съзерцава, анализира. С други думи, не бива да взимаме прибързани решения.

За кои зодии се очертава да е по-успешна в професионален и личен план?

Юпитер е планетата на благополучието. До октомври 2017 г. Юпитер ще се намира в знака на Везните. Хората, чието Слънце или Асцендент е в този знак ще се справят по-лесно. Забележете, не казвам, че годината ще е по-успешна, а че те просто ще имат по-малко затруднения.

Като цяло успехът или добрите резултати ще зависят, както и при представителите на другите знаци, от съзнателните активни действия на всеки индивид. След това Юпитер ще навлезе в знака на Скорпиона и ще "бутне едно рамо" на хората със Слънце или Асцендент в този знак.

Всичко ли в живота ни зависи от датата, годината и мястото на раждане?

Не! От огромно значение е часът на раждане. Чрез часа определяме Асцендента. Оттам нататък можем да построим космограмата като цяло и да видим собствения си потенциал. Дотук нещата са 50:50. И така, формулираното във въпроса „всичко в живота“ зависи от собствените ни решения и инициатива.

Доколко е важна ролята на Асцендента и вярно ли е, че той започва да влияе на човек след 28-ата година?

Много е важна. Това е второто ни АЗ. Влиянието на Слънчевия знак и на Асцендента е равностойно. Не е вярно, че започва да влияе след 28-ата година, влияе през целия ни живот, но видимо се усеща при всеки човек в различен момент от растежа му. Възрастта, на която ще се усети или ще се засили влиянието на Асцендента при всеки от нас е в зависимост от градусите, на които той се намира в космограмата.

Цялото интервю може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
9
 
! Отговори
гига астро спец преди 7 години
Днес - промоция!!! Само за 5200 лева ще ви направя хороскоп за 2359 година! Оставете писмо за вашето потомство, за да знаят какви зеленчуци да засеят на Марс и как да забогатеят за 1 месец! Само днес, не се помайвайте, защото вибрацията ще ме пусне след 2 часа, а дилъра е на работа чак утре!!! Подарък - 3 безплатни сеанса с духове на мъртви гадатели! Обадете се на импулсен телефон 5865855585555598412 за 12 лева на минута!
10
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Петя е икономистка, но достъпът ѝ до сериозна литература е почти невъзможен.С широкия достъп до интернет, Петя успява да премине обучение.От всичкото това разбрах само, че Петя и Мишето са си говорели за вибррррррации.
9
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много говори и нищо не каза !!!
8
2
 
83
 
! Отговори
Истински преди 7 години
" Внимавайте да ви не заплени някой с философията си и с празна измама, по човешко предание, по първоначалните учения на света, а не по Христа." от Колосяни 2:8
7
2
 
74
 
! Отговори
Християнин преди 7 години
науката е древна но Астрологията използва окултни методи, Бог предлага на вярващия Писанията за наставление и взаимоотношения с Него и така да се заздрави неговото бъдеще (на вярващия).Библията също така призовава всеки един от нас да постави вярата си в Исус Христос, а не в създадената вселена. Второзаконие 18:10-12 " Да не се намира между тебе някой, който да прекара сина си или дъщеря си през огън, никой чародей, астролог, гадател, или омаятел, никой баяч, запитвач на зли духове, врач...
6
38
 
3
 
! Отговори
факт преди 7 години
Петя е една от най-добрите астролози от тези, на които съм попадала.Прогнозите са и невероятно точни.Разбира се ,винаги ще се намерят хора ,кото отричат астрологията. Обикновенно това е в обратно пропорционална зависимост-т.е.-колкото по-малко са знанията,свързани с тази древна наука,толкова по-яростно и разгорещено е отричането:)
5
66
 
8
 
! Отговори
савант преди 7 години
Пази Боже, ако си можещ и знаещ в страна като България. Ще ти разгонят фамилията за което.
4
2
 
18
 
! Отговори
Лиза преди 7 години
Някои стигнаха и до Милано,баба и гледала на кафе,а тя Берлусконката отгледана от баба си се научила как се изкарват лесни пари лежиш си и колкото искаш кокошки които не могат да си подредят живота -взимаш им пари според акъла им ама гледаш да ги запазиш да дойдат пак.От там и майка и и тя гадателка стара м ошеничка от сергийте по морето прекваливицирала се и тя,че чак пише хороскопи в седмичен вестник преписвайки ги от друг вестник поукрасени обаче.!!!!
3
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Петя Георгиева - икономист, астролог, WEB-дизайн (-ерка)Във всяко поприше - еднакво добра!
2
5
 
55
 
! Отговори
Х-м-м-м-м-м преди 7 години
"Юпитер ще влезне в Скорпион и ще "бутне едно рамо" на хората Слънце."Ако не ставате за сервитьорка, опитайте като гадателка. Все някой ще се "върже" и ще "бутне".
1
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сериозна литература за остро"логията"?! Друго си е да улавяш вибрации и да продаваш литературни произведения с гадателскто естество, вместо да бъхтиш от 8 до 5 с една скромна заплатка.